Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zarobie na pacc'a?

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, krótkie pytanie.
Mam w posiadaniu 70 eka ze skilami 81 i dośc dobrym eq

I 59 paladyna ze skilami 85-eq moge przeżucic z knigta.

mam uzbierane 100cc ale znudziło mi sie już expienie bez pacca i tu pojawia się pytanie : czy grając takimi postaciami zarobie na kolejnego pacca gdy już go kupie?
Nie musze mówić że nie chciałbym wydawać kolenych pięniedzy na gre ;)
Jesli tak to może jakies rady na czym jak i gdzie expic żeby wyciągnać jak najwiekszy profit?
A może na faccu jakieś lepsze miejscówki poza corymami? ;p
Dziekuje za pomoc ;)

Opublikowano

Nie ma szans, że ubierasz parę kk w miesiąc na takim lvl. Najlepiej zobacz na co jest popyt w markecie (itemki addonowe, do imbuingu) i na nich próbuj.

Opublikowano

No mógłbym jeszcze 135 palkiem expić no ale to postać brata więc tak sobie kupować pacca i expic nie swoją postać xD

Chyba że potraktować to jako inwestycje i później starać się sprzedać cc na allegro, schodzą wgl. te ccki?

Itemy do inbuingu skupować a potem sprzedawać? czy zbierać?
Swoją droga pamietam jak po hacku 70 lvl w 10 dni na bocie co prawda ale 70cc+eq uzbierał

Opublikowano

Żeby coś zarobić ze sprzedaży ccków na rl to musisz mieć parę razy większy lvl niż masz.

Wiem, że na Hexerze (ots) łatwo sprzedać ccki, a jeszcze łatwiej je zdobyć - można bocić :)

Opublikowano

W sumie racja, sprzedawałem tam dosyć sporo cc, ale zawsze mozna się wymienic na tc.
W sumie chciałem tam jeszcze pobocic ale mi 400+ msa usuneło, no ale chyba spróbuje od nowa ;)

Opublikowano

Kiedyś był dobry zarobek na pirate tasku jak pacc kosztował około 250 cc to z tego taska można było ze 150 - 200 cc wyciągnąć a taki ek lajtowo da rade bo ja tam bociłem takie knighty. Nie znam teraz cen TC ale nawet na TH hellspawnow był dobry profit. ( Mowie tak o Tibi około ~9 bo później już w sumie tylko na Torturze ale tam były inne ceny. )

Opublikowano
Dnia 25.03.2018 o 15:47, Marchwj napisał:

Żeby coś zarobić ze sprzedaży ccków na rl to musisz mieć parę razy większy lvl niż masz.

Wiem, że na Hexerze (ots) łatwo sprzedać ccki, a jeszcze łatwiej je zdobyć - można bocić :)

Hoho widze Marchewka bez moderatora czyli nie bedzie juz blokad na 7 dni pieknie pieknie.

Wracając do tematu, uwierz mi nie ma sensu najmniejszego zarabiać na pacca w cckach lepiej iść na jakiegoś otsa sprzedać rzeczy za 20zł i wtedy na rla wchodzić.

Chyba, że takie zarabianie sprawiałoby Ci przyjemność, jednakże według mnie jest to marnowanie czasu :)

Bardzo prosiłbym Cię o zostawienie reputacji pod tym postem, ponieważ chce mieć więcej niż Rafaeru :) 

Pamiętajcie smiało pytajcie jestem Hypek Bóg Tibijki zawsze odpowiem jestem tutaj dla was :)

Opublikowano

Na otsie sprzedawałem troche ccków i te pięnądze sa na koncie w banku, i chciałem je przeznacyzć na coś innego ale myśle że dokupie sb te 200cc za 20 zł i potem moze jakoś odrobie ;)

A możecie podrzucić jeszcze jakieś poradniczki co do zarabiania palkiem/knightem? bo mam zamiar przy okazji palka expic żeby potem na faccu dozbierać kase na drillwormach w razie czego

Opublikowano
2 godziny temu, Pan Magic napisał:

Hoho widze Marchewka bez moderatora czyli nie bedzie juz blokad na 7 dni pieknie pieknie.

Zaraz mogę mieć gnoju :71_smiling_imp:

Opublikowano
Dnia 26.03.2018 o 18:21, Marchwj napisał:

Zaraz mogę mieć gnoju :71_smiling_imp:

Obrazanie innych uzytkowników wiąże się z blokada marchewka bobasku moj slodki 

Opublikowano

Ale w sumie chyba dobrym pomysłem byłoby kupno pacca, i granie od nowa na nowym serwerze i wtedy jak najszybciej zarabiać i skupowac all tc i napewno duża część się zwróci.
Pytanie tylko czy EK/RP? hmm
Rozkmine mam bo niby ek lepszy do zarabiania, ale z drugiej strony musi długo skilować :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...