Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Sposób Na Godlike Menu Hacka !

Lukiszi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

więc możliwe że Nexon znowu robi coś z serwerami.

Opublikowano

Zaraz sprawdze czy dalej działa. Odrazu EDITA dam.

EDIT:

Działa!! Wszystko jest ok i działa bezproblemowo ;p

Cud, miód, malina!!! Tak można to określić :)

Opublikowano

Ja mam taki sam problem jak Spaik. Nie mam napisu w lewym górnym rogu i jak naciskam insert też nic nie wyskakuje

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

Ja mam taki dziwny problem mam nadzieje ze ktos mi pomoze leci + oczywiscie i napewno przyda sie to innym osobom.

No wiec tak gry wszystko robie tak jak napisales sciagam itd i gry uruchamiam gre normalnie wszystko dziala wchodze na jakis room obojetnie jaki i gdy normalnie sobie gram , opcje w hacku dzialaja ale gdy wyciagam granata i klikam lewy przycisk myszli zeby zucic to jak juz ten granat zuce to odrazu wywala mnie z gry " Combat Arms eu przestal dzialac" Wlasnie przed update dzisiejszym dzialal ale juz po to nie.

Mam win7 prosze o szybko pomoc leci +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pisałem juz ale pisze jescze raz bo nikt mi nie pomugl (ci co umiejom pomuc)

Gdy gram na hacku i przelece kilka roomów tak po 30minutach tabela juz mi znika i nie moge jej wlonczyc ale wcześniej włonczone opcje działają co zrobić??

UP#

elo to dopiero jak troche se pograqm nie po wlonczeniu gry.. i mi się nie pojawia później ta tabelka chyba ze gre uruchom,ie ponownie.. :/

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Opublikowano

Tabelka z opcjami ci nie wyskakuje jak klikasz insert tak? Ja tez tak mam to czasem na jakims romie sie tak robi jak skonczyc grac to powinna ci sie pojawic bo mi sie pojawia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie ktoś może czemu mi się nie pokazuje MENU po uruchomieniu gry? Żadnego napisu w górnym rogu nie ma ;/.Help xD

Opublikowano

Nie chodzi juz hack wykrywty po dzisiejszym patchu nie piszcie głupot ze chodzi bo na poczatku niby jest wszystko oka ale kiedy zaczniesz grac na mapie to wywyala z gry i pokazuje się bład CA.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...