Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! otóż chciałbym abyście mi mogli zacząc przygodę z Silkroadem.Mianowicie od czego zacząc i kim grac.I może polecicie jakieś boty itp. daje + i 5 za każdy post. :)

P.S. Nie dawajcie - bo jestem newbie,więc proszę o wyrozumiałośc :)

Opublikowano

Z mojej strony to tak:

Są takie wersje Globalne na którym masz normalny exp:

CSRO - chińska wersja serwery nie są pełne więc zalogujesz się bez problemów.

KSRO - koreańska wersja silkroad serwery też puste, lecz będziesz miał problemy z językiem.

VSRO - wietnamska wersja silka, za dużo o niej nie wiem, ale serwery też puste.

THSRO - puste serwery, lagi w cholere...

RSRO - rosyjski serwer jest bot łatwo wbić problemy z nickiem i językiem.

Masz też prywatne serwery gdzie exp jest zwiększony i szybciej osiągniesz większy lvl:

SJSRO - nie polecam ciężko zrobić konto, ciężko się gra bo gracze kupują itemy za realne pieniądze i są najlepsi

MYSRO - to samo co sjsro

SWSRO - jest swsro 1 i swsro 2 na swsro 1 - ciężej się zalogować i są lagiSwsro 2- łatwo się loguje miła gra nie ma lagów sam tam gram.

ZSZC - nie wiem o co tam chodzi.Poczytaj w dziale prywatne serwery.

Tyle o de mnie co chcesz jeszcze wiedzieć?

Opublikowano

A więc torche się rozpisze bo mam 30 min.

Najlepiej zaczynając w silka musisz pomyśleć czy zainwestujesz troche w to pieniędzy na silki wtedy

szansa na ban będzie zamiast 99% po jakimś czasie tylko taka : 00,0001%

Jeżeli zaczniesz botować polecam IBOTA zechcesz dam odpowiednie linki z tematami o IBOCIE

Polecam zaczynać gre <jak będziesz bić własno ręcznie>

Wizardem/Bard moge ci napisać na priv proste bulidy postać nie wymaga dużo sp oraz jest łatwa aby

nią bić itp

Jeżeli chcesz zaczynaj na servie Gaia oferuje swoją pomoc :)

Na początku zaczynaj wykonywać wszystkie questy może to troche czasochłonne ale zrozumiesz po czasie które są nie zbędne

Nigd nie daj się nabierać na sztuczki turko/polaków pokaż mi ten item nigdy nie miałem takiego daj potrzymać :D

Oraz jeżeli przedmiot świeci to nie sprzedawaj go w sklepie bo jest dość dużo wart ;D tak zwany sos/som/sun

Mam nadzieję że pomogłem ^^

Opublikowano

Ja polecam isro (ten normalny serwer na joymax.com). Najwięcej kasy zainwestowanej się zwróci przy sprzedaży postaci itp. nie ma żadnych problemów. Jedynie logowanie trwa bardzo dużo, ale można kupić premkę bądź wybrać nowy serwer gdzie logowanie trwa 20min - 1h.

Polecam Ci na silkroad-online.pl bądź silkroadonline.com.pl poczytać poradniki dla początkujących.

ps. najlepiej albo kupić postać na allegro albo kupić golda w internecie. Inaczej nie warto zaczynać gry xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mysro raty x30 drop x15

Możesz bocić ile wlezie ,wbijasz za 1x

Więcej w * MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

* » MMORPG

* » Silkroad

* » Prywatne Serwery Silkroad

Polecam te 2 tematy

Programy potrzebne by NuclearSun

http://www.mpcforum.pl/topic/157608-programy-do-prywatnych-serwerow-przydatne-tuty/

Mysro by NuclearSun

http://www.mpcforum.pl/topic/158269-sjsro-mysro-all-info-by-nuclearsun-for-mpc-forum/

b577e893e102f.png

Opublikowano

A więc torche się rozpisze bo mam 30 min.

Najlepiej zaczynając w silka musisz pomyśleć czy zainwestujesz troche w to pieniędzy na silki wtedy

szansa na ban będzie zamiast 99% po jakimś czasie tylko taka : 00,0001%

Jeżeli zaczniesz botować polecam IBOTA zechcesz dam odpowiednie linki z tematami o IBOCIE

Polecam zaczynać gre <jak będziesz bić własno ręcznie>

Wizardem/Bard moge ci napisać na priv proste bulidy postać nie wymaga dużo sp oraz jest łatwa aby

nią bić itp

Jeżeli chcesz zaczynaj na servie Gaia oferuje swoją pomoc :)

Na początku zaczynaj wykonywać wszystkie questy może to troche czasochłonne ale zrozumiesz po czasie które są nie zbędne

Nigd nie daj się nabierać na sztuczki turko/polaków pokaż mi ten item nigdy nie miałem takiego daj potrzymać :D

Oraz jeżeli przedmiot świeci to nie sprzedawaj go w sklepie bo jest dość dużo wart ;D tak zwany sos/som/sun

Wiz/Bard dla początkującego? Pozdro... Nie może tak być.Dla newbie najlepszy jest str - BOW, GLAVIER i jak gadamy o EU to ROUGE.

Opublikowano

Racja. Dla początkującego polecam full str bowera 90 light 20 cold 110 fire 110 pach. Nie pada, dobry DMG, łatwy pod bota.

ps. polecam ibot-a z darmowych i sbota z płatnych.

@down

napisałem przecież w poprzednim poście, żeby przeczytał poradniki dla newbie i podstawy silka poznał :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

jak początkujacy nie pisz mu takich rzeczy ...

90 light 20 cold 110 fire 110 pach.

niech ogarnie skille i skroty.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Jezeli zaczynasz grac w sro to wybierz privata gdzie sa duze raty na exp np x10/20/30 abys mogl przetestowc kazdy build :)

Tak jak reszta na poczatek najlepiej wybrac cos ze str-glavier, bower.

Dopiero pozniej radze ci sie przenisc na jakiegos globala np csro gdzie exp x1.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Wiz/Bard dla początkującego? Pozdro... Nie może tak być.Dla newbie najlepszy jest str - BOW, GLAVIER i jak gadamy o EU to ROUGE.

Człowieku :D Ja gram od kąd jest silkroad ten normalny euro ;p czyli długo

ale przez długi czas grałem aby naciskać nawet auto potek nie używałem a sp to nie wiedziałem co to

ja weszlo EURO to dopiero tak naprawde zaczełem grać i fastem wizem zarobiłem wbiłem all itp

I mówie jak ręcznie będzie bo botem owszem fast padnie

Mam nadzieję że pomogłem ^^