Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w konfiguracji xbota

BlackAgeYT2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,Jestem zielony w sprawie vps ale chce aby ktoś pomógł mi w konfiguracji xbota

*Jak coś chce wszystkie po kolei opcje (ale zaczniemy od tych ważnych)

**Jak coś chce wszystkie po kolei opcje (ale zaczniemy od tych ważnych)
/Jestem zielony pracuje od kilku dni

Opublikowano
15 godzin temu, мαтι™. napisał:

Witam, na czym polega problem ?

Mówiłem jestem w tym zielony i nie umiem konfiguracji oglądałem poradniki ale nic z nich nie rozumiem Chodzi mi o to że ktoś
A. Ogarnął by mi to ja powiem tylko co i jak (Wolałbym tą, ale druga też mi nie przeszkadza)

B. Wytłumaczył mi jak to się robi (Wolałbym A)

• Aive zmienił(a) tytuł na Pomoc w konfiguracji xbota
Opublikowano

Nie mam pojęcia w czym może istnieć problem z konfiguracją bota? Wszystko masz opisane linijka w linijke w cfg.....

A to że wolisz żeby ktoś to zrobił za Ciebie to tylko twój zapał do pracy i wychowanie...

Średnio pozdrawiam.

Rosa - title.png

Opublikowano
1 godzinę temu, m_Rosa napisał:

Nie mam pojęcia w czym może istnieć problem z konfiguracją bota? Wszystko masz opisane linijka w linijke w cfg.....

A to że wolisz żeby ktoś to zrobił za Ciebie to tylko twój zapał do pracy i wychowanie...

Średnio pozdrawiam.

No niekoniecznie opisane jak ktoś siedzi w tym od 4dni i ledwo ogarnia
dla cb to moze byc latwe ale dla mnie to trudne i linijka nie jest opisana tylko poprostu skrypt i wyjasnienie co to umozliwia a nie co tu wpisac i to nie mam zapału do pracy to nie na miejscu bo dziennie siedze po 3h nad tym wiec zapał do pracy na start jest to nawet duzo gdyz nie mam co robic a tego szukalem i szukalem wiec elo (Też jam jest czlowiek i mam zycie prywatne)

Pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano
1 minutę temu, BlackAgeYT2018 napisał:

No niekoniecznie opisane jak ktoś siedzi w tym od 4dni i ledwo ogarnia
dla cb to moze byc latwe ale dla mnie to trudne i linijka nie jest opisana tylko poprostu skrypt i wyjasnienie co to umozliwia a nie co tu wpisac i to nie mam zapału do pracy to nie na miejscu bo dziennie siedze po 3h nad tym wiec zapał do pracy na start jest to nawet duzo gdyz nie mam co robic a tego szukalem i szukalem wiec elo (Też jam jest czlowiek i mam zycie prywatne)

Pozdrawiam serdecznie 

W takim razie, wytłumacz nam lepiej czego nie wiesz. 

Masz problem z uruchomieniem xbota? Nie wiesz gdzie się go konfiguruje? Nie rozumiesz konkretnej linijki? Najlepiej screeny ;)

Rosa - title.png

Opublikowano
3 minuty temu, m_Rosa napisał:

W takim razie, wytłumacz nam lepiej czego nie wiesz. 

Masz problem z uruchomieniem xbota? Nie wiesz gdzie się go konfiguruje? Nie rozumiesz konkretnej linijki? Najlepiej screeny ;)

No dobrze najlepiej to tak Chodzi mi o kanaly supportow i samego bota
Kanaly supportow nie dzialaja zapewne poniewaz bot niedziala czm bot nie dziala nie wiem poprost nie chce wbić

Opublikowano

Na sam start proponuje powyłączać wszystkie dostępne funkcje, oraz skonfigurować główne ustawienia dotyczące adresu serwera, jego portu oraz użytkownika query.

Rosa - title.png

Opublikowano
22 godziny temu, m_Rosa napisał:

Na sam start proponuje powyłączać wszystkie dostępne funkcje, oraz skonfigurować główne ustawienia dotyczące adresu serwera, jego portu oraz użytkownika query.

Wszystko to zrobiłem i nie działało ale mam technika dziękuje

DO ZAMKNIĘCIA

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...