Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego wymagacie od nowego serwera Minecraft?

<3 | Pomóż mi podjąć decyzje | <3  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Rodzaj Serwera?

• SkyBlock (Easy)
    • SkyBlock (Normal)
    • Minigames
    • Gildie + HardCore (Jak kiedyś)
    • Gildie + HardCore (Easy)
      0
    • Gildie + HardCore (Coś nowego)
      0
    • Survival + Gildie (Easy)
      0
    • Survival + Gildie (Normal)
    • Parkour
    • Creative
      0
    • FreeBuild + Gildie
      0
    • FreeBuild
      0
    • Prison
      0
    • COŚ NOWEGO?! (Napisz pod postem <3)
      0
  2. 2. Jaka Wersja Serwera?

• 1.7-1.7.9
      0
    • 1.8-1.8.9
    • 1.9+ [Pvp zostanie z 1.8 :) ]
      0
    • Nie ma znaczenia

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 26.03.2018 o 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od pewnego czasu myślę nad stworzeniem serwera MineCraft, swego czasu posiadałem serwer SkyBlock który prosperował bardzo dobrze ale w tedy byłem młody i głupi, przez co zaniedbałem serwer i graczy, serwer padł ale zostały miłe wspomnienia, kiedy ustawiało się graczy i z powagą pisałem "IC" zamiast "IDŹ" :P Ahhh dobre czasy <3

Chciałbym zapytać was, Graczy. Czego szukacie? Jakiego serwera wam potrzeba, czego brakuje?

Wiem, dużo osób obiecywało i nic z tego nie było. Pytania tego typu na Forum pojawiają się regularnie, ale mi naprawdę ZALEŻY.

Od kilku miesięcy przykładam się do zrobienia serwera, ale zawsze pojawiają się te same pytania, jaki serwer? Kto go zareklamuje? Czemu ten a nie inny?

Szukam odpowiedzi na te pytania dlatego że nie chcę wkładać czasu i pieniędzy w serwer który nie zostanie nawet zauważony w tłoku "2 miesięcznych zawodników".

Jeśli chcesz pomóc, weź udział w ankiecie. 

Od razu daj znać jaka Wersja gry, najbardziej cię interesuje :)

W zamian za pomoc, która jest znacząca :) osoby biorące udział w ankiecie otrzymają 3-dniowego VIPa na serwerze. 

Dzięki!

WarCook

• Marosking zmienił(a) tytuł na Czego wymagacie od nowego serwera Minecraft?
Opublikowano

Czego szukam? Serwera ktory wciaga. Nie musi miec super pluginow, nowych epickich trybow, doroslej administracji (dorosla byc nie musi, wazne by wiedziala co robi).

Moim zdaniem najwiekszym atrybutem decydujacym o popularnosci serwera jest jego grywalnosc. Mnie by bardzo przyciagnely innowacje typu inne mechaniki minecrafta, wiekszy realizm, elementy Role Playing Game (RPG) ale rownie dobrze ktos inny moze tego nie lubic, lecz zagrac bo serwer jest grywalny i przyjemnie sie na nim gra.

Opublikowano

Ja uważam, że najlepiej na wersji 1.12. Trybem może być FreeBuild ze Skyblockiem. Dla mnie liczą się też pluginy, miła administracja, serwer musi być dopracowany i przede wszystkim fajnie jakby byli mili gracze, bo  to też zachęca do gry :)

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...