Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] MultiGaming.PL vs Net-Speak.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Bardzo Serdecznie.

W ostatnim czasie rozmyślam, która z firm hostingowych pod TeamSpeak3 jest lepsza. Przez około 4 miesiące korzystam już z ofert Voice VPS PL w firmie Net-Speak.PL czyli jeśli się dobrze zagłębić to infrastruktury HosTeam. W ostatnim czasie słyszy się również bardzo dużo dobrego o firmie MultiGaming.PL, która również po opiniach innych klientów uważana jest za bardzo dobrą firmę w tej dziedzinie. Osobiście po zapoznaniu się z ofertą VPS od MultiGaming.PL zdziwiło mnie jedno. Mianowicie cena oferty. Serwer VPS kosztuje tam 20 zł PLN jeśli się nie mylę. Co prawda w porównaniu do cen Voice VPS PL na stronie Net-Speak.PL jest to naprawdę o wiele niższa cena dlatego osobiście zastanawia mnie to czy MultiGaming.PL nie ma jakiegoś haczyka, który może być spowodowany np. słabą ochroną Anty DDoS. W tym temacie chciałbym was prosić abyście wyrazili swoją opinię jeśli chodzi o obie firmy i pomogli mi w wyborze bardziej odpowiedniej firmy hostingowej TeamSpeak3. Na koniec chciałbym tylko zaznaczyć, aby temat ten opierał się na powyżej wymienionych firmach, więc prosiłbym nie przytaczać innych hosterów takich jak np. Ts3Bahu.COM.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Opublikowano

Haczyków nie ma, wystarczy się z nimi skontaktować przez centrum pomocy lub maila i samemu się zapytać. Domyślna oferta pozwala utrzymać serwer z 512 użytkownikami, do tego zapewniają ochronę sieciową i aplikacyjną - napisz do nich po więcej informacji, support jest bardzo pomocny. Ze stabilnością nie ma problemów, potwierdzą to większe serwery ts3 hostujące się u nich takie jak ts69, jointspeak, tsfajny, polts, strike-ts3 itd.

Moim zdaniem najważniejszy jest (poza stabilnością) kontakt z supportem - praktycznie o każdej porze po kilku minutach odpiszą Ci na facebooku.

Jak najbardziej polecam MultiGaming.pl ofertę slotową jak i VoiceVPS, z której korzystam już prawie 2 lata.

Opublikowano
3 godziny temu, Xeon21 napisał:

Witam, Bardzo Serdecznie.

W ostatnim czasie rozmyślam, która z firm hostingowych pod TeamSpeak3 jest lepsza. Przez około 4 miesiące korzystam już z ofert Voice VPS PL w firmie Net-Speak.PL czyli jeśli się dobrze zagłębić to infrastruktury HosTeam. W ostatnim czasie słyszy się również bardzo dużo dobrego o firmie MultiGaming.PL, która również po opiniach innych klientów uważana jest za bardzo dobrą firmę w tej dziedzinie. Osobiście po zapoznaniu się z ofertą VPS od MultiGaming.PL zdziwiło mnie jedno. Mianowicie cena oferty. Serwer VPS kosztuje tam 20 zł PLN jeśli się nie mylę. Co prawda w porównaniu do cen Voice VPS PL na stronie Net-Speak.PL jest to naprawdę o wiele niższa cena dlatego osobiście zastanawia mnie to czy MultiGaming.PL nie ma jakiegoś haczyka, który może być spowodowany np. słabą ochroną Anty DDoS. W tym temacie chciałbym was prosić abyście wyrazili swoją opinię jeśli chodzi o obie firmy i pomogli mi w wyborze bardziej odpowiedniej firmy hostingowej TeamSpeak3. Na koniec chciałbym tylko zaznaczyć, aby temat ten opierał się na powyżej wymienionych firmach, więc prosiłbym nie przytaczać innych hosterów takich jak np. Ts3Bahu.COM.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Wiem, że pewnie od samego źródła informacja nie jest tak oczekiwana i obiektywna, jak od innych klientów, ale i tak pozwolę sobie napisać w temacie - w razie, gdybyś miał jakieś dodatkowe pytania, czy wątpliwości. Oczywiście nie ma u nas żadnych haczyków - tak jak napisał huberczik - nie lubimy ich u innych, więc sami ich nie stosujemy. 

Nie porównam naszej oferty z ofertą innych firm czy konkretnej firmy, bo przyznam uczciwie, że z niej nie korzystam, dlatego skupię się na naszej - użytkownicy, którzy korzystają z usług net-speak na pewno udzielą Ci wszelkich informacji. Koszt jest dokładnie taki, jak podany na stronie - nie ma haczyków, nie ma ukrytych kosztów, nie ma też niezapowiedzianych podwyżek cen z kosmosu.
Jeżeli takie się pojawiają to są odpowiednio uwarunkowane i dotykają zawsze nowych klientów. Więc też nie musisz się bać, że kupisz u nas usługę za 20zł a za chwilę będziesz musiał płacić dwa razy tyle - w takie rzeczy też się nie bawimy.

Co do serwera samego w sobie, to tak jak napisał też huberczik - bez problemu utrzyma 512 użytkowników. Gdybyś chciał większy serwer, wystarczy że się do nas zgłosisz a dostosujemy Ci usługę pod to, żeby mogło na serwerze przebywać jeszcze więcej użytkowników. 

Gdybyś miał dodatkowe pytania, czy wątpliwości to zapraszam do kontaktu - tutaj, wtedy może pomożemy też w wyborze innym użytkownikom, ale też może być w wiadomościach prywatnych, przez facebooka, bądź nasze centrum zgłoszeń. Daj znać w czym możemy Ci pomóc, a postaramy się spełnić oczekiwania :)

Pozdrawiam serdecznie,
Paulina
~ Multigaming.pl

Opublikowano

Posiadałem serwer, na netspeaku przez kilka miesięcy później zaczęły się problemy z packet lossami,
na początku usłyszałem, że to problem aktywnej filtracji QOS potem bota query ogólnie, to w końcu nie dowiedziałem czego to była wina.
I już proszę mi nie pisać, że miałem opcje przeniesienia na inną maszynę, która w tamtym momencie była dla mnie niedogodna i nie byłem
pewien czy to w ogóle coś zmieni. 

Od czasu przejścia na multigaming nie mam żadnych problemów.
Można dogadać, się w kwesti oferty indywidualnej
support poprzez panel/fb (przydatne jeśli nie ma was przy komputerze) czy nawet rozmowa na serwerze. (czego jednak brakuje na innych hostingach)
Kolejna sprawa to ochrona Anty DDoS, która według niektórych użytkowników jest słaba... (178.217.187.160 czekam kozaki )
Serwer stoi tam od miesiąca i żadnych problemów nie miałem, chyba że po stronie hosteam.

Pozdrawiam, Konkol.
~ CEO, Strike-TS3

Opublikowano
12 minut temu, Konkol00 napisał:

Posiadałem serwer, na netspeaku przez kilka miesięcy później zaczęły się problemy z packet lossami,
na początku usłyszałem, że to problem aktywnej filtracji QOS potem bota query ogólnie, to w końcu nie dowiedziałem czego to była wina.
I już proszę mi nie pisać, że miałem opcje przeniesienia na inną maszynę, która w tamtym momencie była dla mnie niedogodna i nie byłem
pewien czy to w ogóle coś zmieni. 

Od czasu przejścia na multigaming nie mam żadnych problemów.
Można dogadać, się w kwesti oferty indywidualnej
support poprzez panel/fb (przydatne jeśli nie ma was przy komputerze) czy nawet rozmowa na serwerze. (czego jednak brakuje na innych hostingach)
Kolejna sprawa to ochrona Anty DDoS, która według niektórych użytkowników jest słaba... (178.217.187.160 czekam kozaki )
Serwer stoi tam od miesiąca i żadnych problemów nie miałem, chyba że po stronie hosteam.

Pozdrawiam, Konkol.
~ CEO, Strike-TS3

Panie Konkol, nie miałem najmniejszej ochoty udzielać się w tym temacie, doskonale Pan wie co było w Pana przypadku powodem problemu (problem z jedną z maszyn, co się zdarza) , nie płacił Pan za usługę i mimo tego że zostało Panu zaoferowane przejście na nową maszynę Pan nie chciał bo zmiana IP  była dla Pana nie do przyjęcia .. a zmiana hostingu była?

Promuje Pan wszystko i wszystkich byle by tylko mieć usługę po niższych lub zerowych kosztach.

Sugerował bym aby w temacie wypowiadali się klienci którzy uczciwie płacą za usługę  i korzystają z usług danej firmy, a nie osoby promujące hosting w zamian za usługę i sami przedstawiciele firm.

Osobiście nie będę wymieniał różnic między obydwoma serwisami, klienci sami je znają i sami dokonują świadomych wyborów.

Jeżeli ktokolwiek uważa że moja wypowiedź w tym temacie jest stronnicza i wpływa wyłącznie na lepszy wizerunek serwisu net-speak.pl to proszę o usunięcie mojego postu, temat jest dla klientów i niech takim zostanie.

Pozdrawiam i proszę bez zbędnych komentarzy.

Opublikowano

Dobry wieczór, wszystkim.

Zważywszy na to, że to ja rozpocząłem ten temat, aby porównać dwa hostingi poprzez opinie klientów nie chciałem doprowadzić do sytuacji, które przybrały właśnie taki tok wydarzeń jak powyżej widać czyli częściowa dyskusja dwóch firm hostingowych TeamSpeak3.

Tak jak wspominałem na początku całego swojego wątku. Chciałem porównać tutaj dwie firmy jakimi jest Net-Speak.PL oraz MultiGaming.PL. Osobiście korzystam z usług hostingowych Net-Speak.PL z oferty Voice VPS PL od około 4 miesięcy jeśli się nie mylę. Do aktualnego momentu jestem w pełni zadowolony z usług jakie ta firma świadczy. Mogę nawet tutaj za argumentować kilka plusów jeśli ktoś by ich oczekiwał z mojej strony.

Moje osobiste plusy co do firmy Net-Speak.PL są następujące:

– Serwer bez przerwy stoi i się nie wyłącza od 74 dni.

– Szybki wręcz priorytetowy kontakt z Support, Administracją Techniczną oraz we wszelkich wypadkach z właścicielem firmy.

– Cena w porównaniu do jakości jest przeze mnie jak najbardziej wyrozumiała i nie mam z tym najmniejszych problemów.

Powyżej wypisałem dla potencjalnych osób argumenty pozytywne na temat firmy Net-Speak.PL. Oczywiście jak każdy człowiek oraz firma Panie Konkol00 mają też swoje słabsze dni i temu nie da się zaprzeczyć. Osobiście przydarzyło mi się od czasu gdy posiadam sytuacja po części podobna do pańskiej. Czyli posiadałem jednego dnia przez około parę godzin sporadycznie dużą liczba pakietów bądź wysoki ping i temu nie zaprzeczę. Lecz należy też spojrzeć na to z innej strony. Mianowicie z tego, co mi wiadomo hosting ten nie posiada swoich prywatnych serwerowni, lecz opiera się na infrastrukturach HosTeam'a oraz OVH. Związku z czym jeżeli wystąpi problem np. na łączu internetowym HosTeam to klienci mogą mieć swego rodzaju problemy techniczne. Dodatkowo należy również zauważyć, że tego typu problem mógł być również spowodowany ochroną QoS jaką posiada Net-Speak.PL z tego, co mi wiadomo. Jak państwa sytuacja wyglądała z tym hostingiem i czy rzeczywiście była ona spowodowana problem z maszynami nie jestem wstanie stwierdzić, ponieważ nie pracuje w firmie Net-Speak.PL przez co nie mam też możliwości wglądu bądź dotarcia czy rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce. Przyznam szczerze, że osobiście i indywidualnie ufam obecnemu dostawcy hosta jakim jest Net-Speak.PL. I należy zapamiętać pewien cytat "Każdy ma swoje wzloty i upadki", więc nigdy nikt nie będzie idealny z czym się pewnie każdy zgodzi.

Przykładem mojej ufności co do firmy Net-Speak.PL jest chociażby moja opinia z dnia 2017-11-10:

"Witam, Państwa Bardzo Serdecznie. Jestem przedstawicielem jednego z publicznych TeamSpeaków Ts-Wolf.Net. W imieniu użytkowników oraz członków naszego personelu chciałbym przekazać opinię, która została udzielona na temat firmy Net-Speak. Jeśli chodzi o stabilność serwerów Voice VPS PL, na którym aktualnie znajduje się nasz TeamSpeak. Jesteśmy bardzo zadowoleniu z jego stabilności, iż przez ponad miesiąca od kąt jesteśmy online już w sieci serwerów zaobserwowaliśmy tylko jedną usterkę techniczną że tak pozwolę sobie to nazwać. Sądzę, że w porównaniu do innych firm hostingowych jest to lider jeśli chodzi o niezawodność serwerów, na których działają klienci. Natomiast jeśli chodzi o ochronę przed atakami typu DDoS jest ona na jak najwyższym poziomie. Jak wspominałem powyżej działamy ponad 1 miesiąc w sieci i podczas wykonywania ataków typu DDoS. Niestety z przykrością muszę jednak stwierdzić, iż ochrona nigdy nie jest 100%. o prawda jest ona jak wspominałem powyżej na najwyższym poziomie, lecz nie jest 100%, iż żadna firma na świecie nie posiada 100% ochrony przed tego typu atakami, iż zawsze znajdzie się 1% wady. Również chciałbym tutaj przytoczyć sprawę korzystania z funkcji itp. rzeczy które są dostępne w panelu klienta. Osobiście jako zaawansowany programista twierdzę, iż jest mi to zbędne do użytku podczas kontroli nad serwerem. Natomiast myślę, że wielu początkującym osobą taki panel ułatwiłby bardzo możliwość takiej kontroli nad serwerem. Na koniec chciałbym się odwołać do Supporta bądź jak kto woli BOK ( Biura Obsługi Klienta). Sam personel firmy Net-Speak jest na najwyższym poziomie kultury oraz doświadczenia. Jeśli chodzi o czas odpowiedzi na zadawane pytania bądź skargi itd. to są one udzielane maksymalnie do 30 minut. Co prawda zdarzają się sytuacje, gdzie na odpowiedź należy poczekać cierpliwie nawet do 24 godzin. Lecz tego typu sytuacje występują raczej znikomo niż nagminnie. No cóż to tyle jeśli chodzi o opinię na temat firmy Net-Speak. Sądzę, że wypowiedz zadowoli wielu czytelników, który szukają opinii na temat owej firmy, jak i sam zespół Net-Speak. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru oraz zapraszam chętne osoby do odwiedzenia naszego publicznego serwera Ts-Wolf.Net."

Jeśli chodzi o MultiGaming.PL nie korzystałem jeszcze z tej firmy, więc mogę się tutaj opierać tylko na ich wiadomościach, sugestiach oraz opiniach ich aktualnych klientów.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Opublikowano

Do maja 2017 roku sam korzystałem z net-speak ale w maju rozpoczęły się problemy z stabilnością co mnie mocno denerwowało.

Od maja do grudnia 2017 roku miałem serwer w "ts3chlebaku", ponieważ był on sponsorowany i nie ponosiłem żadnych kosztów ale gdybym miał płacić nigdy bym tam nie był i teraz nigdy bym już nie wrócił nawet na ofertę sponsorowaną to co się tam wyrabia przekracza ludzkie pojęcie.

Obecnie od grudnia 2017 korzystał z hostingu multigaming i przed przejściem na ten hosting odbyłem rozmowę z przedstawicielem każdego z działów tego hostingu, zaczynając od osób obsługujących support kończąc na programistach oraz technikach. Wywarli na mnie bardzo dobre wrażenie więc postanowiłem im zaufać i przenieść tam swój serwer.

Cena jest dość śmieszna jak na to co oferują. U konkurencji za połowę opcji które mamy tu trzeba zapłacić 5 razy więcej a i tak stabilnością nie dorastają do multigaming.

Różnica cen między hostingami może wywodzić się też z tego, że na multigaming jest około 8 tyś serwerów które opłacają swoje instancje a nie jak inne hostingi "sponsorują" z czego połowa klientów ma ofertę sponsorowaną a druga połowa musi płacić za wszystkich.

Na multigaming każdy musi płacić inni mniej inni więcej ale hosting nigdy nie pozwoli by z klienta nie zwróciło się chociaż to minimum by być na tak zwane "zero".

Korzystam z multigaming i osobiście polecam jestem zadowolony z ich cen oraz stabilności i osób które tam pracują i dbają o nasze bezpieczeństwo. 

Opublikowano

Korzystam z usług net-speak juz z 2 lata (moze i więcej). Najpierw korzystałem z usługi slotowej po większej ilość slotów nie opłacalo mi sie płacić za 100 slotów wiec przeniosłem sie na VOICE VPS PL i jestem juz tam 1,5 roku bez większych problemów. Mogę polecić net-speak :)

Korzystałem pół roku temu z multigaming miałem tam tsa kolegi którym postawilem mu byłem zadowolony ale wkurzało mnie ze musiałem pisać do supportu o dodanie do Whitelisty IP i musialem czekac dość długo, a tak po za tym to spoko.

Moge polecić net-speak jak i multigaming

Pozdrawiam ƨnʞnʞɐ/คқυқυś 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Aive zmienił(a) tytuł na [Szukam opinii] MultiGaming.PL vs Net-Speak.PL
Opublikowano

Korzystam z oferty net-speaka od kilku lat nigdy nie mialem wiekszego problemu czasem zdarzaly sie jakies male packetloss ale wtedy po napisaniu do supportu po 2 minutach dostalem odpowiedz na ten temat i zostalo wszystko zareagowane bierzmy tez pod uwage ze net-speak jest jedna z najbardziej rozbudowanych hostingow 

CO do multigaming takze moge polecic ale osobiscie wybralbym na twoim miejscu net-speak

owner.png

Opublikowano

Witam,

pozwolę sobie zapytać, celem wyjaśnienia na przykładzie przytoczonych tutaj wypowiedzi:

Dnia 21.03.2018 o 22:48, Xeon21 napisał:

Powyżej wypisałem dla potencjalnych osób argumenty pozytywne na temat firmy Net-Speak.PL. Oczywiście jak każdy człowiek oraz firma Panie Konkol00 mają też swoje słabsze dni i temu nie da się zaprzeczyć. Osobiście przydarzyło mi się od czasu gdy posiadam sytuacja po części podobna do pańskiej. Czyli posiadałem jednego dnia przez około parę godzin sporadycznie dużą liczba pakietów bądź wysoki ping i temu nie zaprzeczę. Lecz należy też spojrzeć na to z innej strony. Mianowicie z tego, co mi wiadomo hosting ten nie posiada swoich prywatnych serwerowni, lecz opiera się na infrastrukturach HosTeam'a oraz OVH. Związku z czym jeżeli wystąpi problem np. na łączu internetowym HosTeam to klienci mogą mieć swego rodzaju problemy techniczne. Dodatkowo należy również zauważyć, że tego typu problem mógł być również spowodowany ochroną QoS jaką posiada Net-Speak.PL z tego, co mi wiadomo. Jak państwa sytuacja wyglądała z tym hostingiem i czy rzeczywiście była ona spowodowana problem z maszynami nie jestem wstanie stwierdzić, ponieważ nie pracuje w firmie Net-Speak.PL przez co nie mam też możliwości wglądu bądź dotarcia czy rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce. Przyznam szczerze, że osobiście i indywidualnie ufam obecnemu dostawcy hosta jakim jest Net-Speak.PL. I należy zapamiętać pewien cytat "Każdy ma swoje wzloty i upadki", więc nigdy nikt nie będzie idealny z czym się pewnie każdy zgodzi.

Mianowicie - dziwi mnie kwestia użycia terminu "ochrona QoS" - nie jestem w stanie stwierdzić w jaki sposób ma się ona do serwerów TeamSpeak'a? W dużej mierze korzystamy tutaj z komunikacji stateless UDP, zatem gdzie mielibyśmy wykorzystywać taką "ochronę" i co miałaby ona właściwie robić, poza limitowaniem request'ów ICMP?

Przede wszystkim polecam zwrócić uwagę na to z jakich technologii na danych usługach korzysta provider. My nie wykorzystujemy Virtuozzo OpenVZ do hostowania czegokolwiek, a co za tym idzie - wykorzystujemy również swoje, własne, niezależne od DataCenter rozwiązania dotyczące m.in. ochrony aplikacyjnej. Możemy też bazować na znacznie nowszych wersjach jądra systemowego, które przynoszą same korzyści (ale o tym to już sam Pan Torvalds dobrze wie). Dodatkowo - do limitów CPU nie jest wliczany proces pluginu wykorzystujący komunikację i obsługę bazy danych sqlite, o czym powiedziałem m.in. w tym temacie: 

Z poważaniem,
Spoofy
~ Administracja Multigaming.

"I always run as root!" 

~ Bryan "B-man" Lunduke

Opublikowano
22 godziny temu, Sp00Fy255 napisał:

Witam,

pozwolę sobie zapytać, celem wyjaśnienia na przykładzie przytoczonych tutaj wypowiedzi:

Mianowicie - dziwi mnie kwestia użycia terminu "ochrona QoS" - nie jestem w stanie stwierdzić w jaki sposób ma się ona do serwerów TeamSpeak'a? W dużej mierze korzystamy tutaj z komunikacji stateless UDP, zatem gdzie mielibyśmy wykorzystywać taką "ochronę" i co miałaby ona właściwie robić, poza limitowaniem request'ów ICMP?

Przede wszystkim polecam zwrócić uwagę na to z jakich technologii na danych usługach korzysta provider. My nie wykorzystujemy Virtuozzo OpenVZ do hostowania czegokolwiek, a co za tym idzie - wykorzystujemy również swoje, własne, niezależne od DataCenter rozwiązania dotyczące m.in. ochrony aplikacyjnej. Możemy też bazować na znacznie nowszych wersjach jądra systemowego, które przynoszą same korzyści (ale o tym to już sam Pan Torvalds dobrze wie). Dodatkowo - do limitów CPU nie jest wliczany proces pluginu wykorzystujący komunikację i obsługę bazy danych sqlite, o czym powiedziałem m.in. w tym temacie: 

Z poważaniem,
Spoofy
~ Administracja Multigaming.

Dnia 21.03.2018 o 19:36, Paulaaaa napisał:

Wiem, że pewnie od samego źródła informacja nie jest tak oczekiwana i obiektywna, jak od innych klientów, ale i tak pozwolę sobie napisać w temacie - w razie, gdybyś miał jakieś dodatkowe pytania, czy wątpliwości. Oczywiście nie ma u nas żadnych haczyków - tak jak napisał huberczik - nie lubimy ich u innych, więc sami ich nie stosujemy. 

Nie porównam naszej oferty z ofertą innych firm czy konkretnej firmy, bo przyznam uczciwie, że z niej nie korzystam, dlatego skupię się na naszej - użytkownicy, którzy korzystają z usług net-speak na pewno udzielą Ci wszelkich informacji. Koszt jest dokładnie taki, jak podany na stronie - nie ma haczyków, nie ma ukrytych kosztów, nie ma też niezapowiedzianych podwyżek cen z kosmosu.
Jeżeli takie się pojawiają to są odpowiednio uwarunkowane i dotykają zawsze nowych klientów. Więc też nie musisz się bać, że kupisz u nas usługę za 20zł a za chwilę będziesz musiał płacić dwa razy tyle - w takie rzeczy też się nie bawimy.

Co do serwera samego w sobie, to tak jak napisał też huberczik - bez problemu utrzyma 512 użytkowników. Gdybyś chciał większy serwer, wystarczy że się do nas zgłosisz a dostosujemy Ci usługę pod to, żeby mogło na serwerze przebywać jeszcze więcej użytkowników. 

Gdybyś miał dodatkowe pytania, czy wątpliwości to zapraszam do kontaktu - tutaj, wtedy może pomożemy też w wyborze innym użytkownikom, ale też może być w wiadomościach prywatnych, przez facebooka, bądź nasze centrum zgłoszeń. Daj znać w czym możemy Ci pomóc, a postaramy się spełnić oczekiwania :)

Pozdrawiam serdecznie,
Paulina
~ Multigaming.pl

Jak wyglada forma zatrudnienia w panstwa firmie ?

owner.png

Opublikowano
7 minut temu, мαтι™. napisał:

Witam,

w jakim celu zadajesz to pytanie (również w wiadomości prywatnej)?

Po pierwsze: to nie jest temat dotyczący tej kwestii - łamiesz tym samym regulamin tego forum.
Po drugie: zadajesz je w nieodpowiedni sposób i jako "anonimowa" osoba prywatna niestety nie masz prawa oczekiwać odpowiedzi. Przypominam iż obowiązuje nas ustawa o ochronie danych osobowych oraz umowy NDA jak i tajemnica działalności gospodarczej.
Po trzecie: Firma działa zgodnie z obowiązującym prawem RP i EU, zatem jeżeli ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości - proszę zgłosić się do odpowiednich organów.

Z poważaniem,

Spoofy

~ Administracja Multigaming.pl

"I always run as root!" 

~ Bryan "B-man" Lunduke

Opublikowano
11 minut temu, Sp00Fy255 napisał:

Witam,

w jakim celu zadajesz to pytanie (również w wiadomości prywatnej)?

Po pierwsze: to nie jest temat dotyczący tej kwestii - łamiesz tym samym regulamin tego forum.
Po drugie: zadajesz je w nieodpowiedni sposób i jako "anonimowa" osoba prywatna niestety nie masz prawa oczekiwać odpowiedzi. Przypominam iż obowiązuje nas ustawa o ochronie danych osobowych oraz umowy NDA jak i tajemnica działalności gospodarczej.
Po trzecie: Firma działa zgodnie z obowiązującym prawem RP i EU, zatem jeżeli ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości - proszę zgłosić się do odpowiednich organów.

Z poważaniem,

Spoofy

~ Administracja Multigaming.pl

Jako klient mam prawo wiedzieć czy zatrudnione osoby są na umowę o pracę i czy mogą reprezentować firmę publicznie.

owner.png

Opublikowano
4 minuty temu, мαтι™. napisał:

Jako klient mam prawo wiedzieć czy zatrudnione osoby są na umowę o pracę i czy mogą reprezentować firmę publicznie.

Dalej łamiesz regulamin forum - offtop.

Niestety, nie ma takiego prawa. Nie mamy obowiązku przedstawiania jakichkolwiek "dowodów" na ten temat - gdybyśmy tak zrobili to automatycznie podlegamy pod KK. Warto zaznajomić się z prawem w pierwszej kolejności.

Dalej czekam na odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie, dotyczące poruszonych w tym temacie kwestii: https://www.mpcforum.pl/topic/1637524-szukam-opinii-multigamingpl-vs-net-speakpl/?do=findComment&comment=13721690

"I always run as root!" 

~ Bryan "B-man" Lunduke

Opublikowano
Dnia 22.03.2018 o 20:27, мαтι™. napisał:

Korzystam z oferty net-speaka od kilku lat nigdy nie mialem wiekszego problemu czasem zdarzaly sie jakies male packetloss ale wtedy po napisaniu do supportu po 2 minutach dostalem odpowiedz na ten temat i zostalo wszystko zareagowane bierzmy tez pod uwage ze net-speak jest jedna z najbardziej rozbudowanych hostingow 

CO do multigaming takze moge polecic ale osobiscie wybralbym na twoim miejscu net-speak

14 godzin temu, мαтι™. napisał:

13 godzin temu, мαтι™. napisał:

Wracaj tam programowac skrypty 5 minutowe i sprzedawać je za 100 zł..  ( W tym przypadku nic nie masz prawa wiedzieć, to jest skandal i wyzysk )

i pilnuj swojego przydupasa, żeby lepszymi argumentami sypał.

@antyspan bardziej polecam multigaming.

• Makin zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...