Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[18] Ulepszenie Squadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moje doświadczenie patrzyłbym na tempo, bo najłatwiej jest strzelić bramkę wychodząc prawie sam na sam. Strzał po ziemi blisko bramkarza i bramka niemal gwarantowana. Ja bym na twoim miejscu ulepszał skład napastników. Choć na Fifie nie znam się najlepiej, mówię jak by mi najlepiej się grało.

8902314106109971000808.jpeg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ŚO: Bailly - Ake/Luiz/Azpilicueta, na ŚPD najlepiej Kante ewentualnie widzę że masz Bakayoko to on, ale osobiście polecam Kante niemal zawsze widoczny przy grze obronnej. Jeżeli lubisz grać na skrzydła to na PS lepiej Salah lub Willian. Piszesz o Rooneyu ale tutaj jedynie za Eriksena według mnie, mogę również zaproponować zmianę formacji na 4-1-2-1-2(2) i wtedy: Obrona tak jak pisałem wcześniej, na SPD Kante, SP Herrera, Roo (chyba że starczyło by ci na Kante i IF Mooy'a 84 jednocześnie to Mooy za Rooneya) SPO: Roo/Eriksen (w zależności czy ci starczy na tego Mooy'a na SP), N Jesus i Harry/Lacazette. Do tego pasuje style gry zmienić,  SO/PO - Cień/Kotwica, SPD - Cień/Kotwica, SP - Motorniczy i N/Skrzydła - Myśliwy/Jastrząb. 

• Aive zmienił(a) tytuł na [18] Ulepszenie Squadu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...