Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama.png Serwer Minecraft Sky420 [1.12.2] :17_heart_eyes:
IP: Sky420.pl
Fanpage: https://www.facebook.com/Sky420/

Na serwrze znajdziesz: 
> Przyjemną gre bez lagów <reklama.png
> SkyBlock <
> TeamSpeak3 <
> Discord <
> Rankingi <
> Skiny <
> PVP <
> Kity <
> Skrzynki <
> BedWars <
> Aukcje <
> Spawnery <
> Nether / End <
> Kulturalny Chat <
> Achivmenty <
> Sklep na wyspie <
> Drop z cobblestone <
> Zbalansowany sklep oraz Skup <
> Parkour z poziomami trudności <
> Szybka pomoc poprzez Fanpage <
> Pomoc Administracji <
> Eventy z nagrodami < 
> Wpływ na rozwój serwera <
Oraz wiele innych wraz z rozwojem serwera.
Czekamy na Ciebie!

reklama.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Skyblock] Sky420
Opublikowano

Wchodząc na FB wyświetla, że strona jest niedostępna, brak strony WWW, brak zdjęć z serwera. Po wejściu na serwer spawn jest słaby.

Jedynie co mi się podoba to zadania, które są na serwerze i wersja serwera. 

Jedno pytanie. Co oznacza 420 w nazwie serwera? Czy doszło już do takich czasów, że zaczną pojawiać się nazwy serwera z losowymi numerkami, które nic nie znaczą bo ciężka wymyślić coś innego? 

Opublikowano
6 minut temu, DreaMPL96 napisał:

Wchodząc na FB wyświetla, że strona jest niedostępna, brak strony WWW, brak zdjęć z serwera. Po wejściu na serwer spawn jest słaby.

Jedynie co mi się podoba to zadania, które są na serwerze i wersja serwera. 

Jedno pytanie. Co oznacza 420 w nazwie serwera? Czy doszło już do takich czasów, że zaczną pojawiać się nazwy serwera z losowymi numerkami, które nic nie znaczą bo ciężka wymyślić coś innego? 

Wybacz ale miałem błąd w linku do Fanpage, Nie widzę potrzeby stawiania strony WWW, fanpage wystarczy. A spawn nie ma być ładny tylko użyteczny, a dokładniej żeby było wszędzie blisko. Zastosowałem cyfry w nazwie by IP bylo krótkie ale i łatwe do zapamiętania.
Pozdrawiam

Opublikowano

(nick w mc - Enestyy)

Po wejściu na serwer wydawało się fajnie. Czat w miare jednym kolorku, aktywny administrator, brak "dzieciarni" na czacie, miły i aktywny admin, Rozgrywka w miare spoczko, spodobał mi się pomysł z respieniem rud. Lecz po zobaczeniu tartaku oraz tak obszernej kopalni mocno się zniechęciłem...

Co bym dodał, usunął, zmienił. (Post będę edytował)

1. Zdecydowanie usunięcie tartaku (jeżeli takie coś jest dodane to wg. mnie klimat SkyBlock'a traci wtedy sens...)

2. Zmniejszenie kopalni (Dodałbym na przykład takie mini pomieszczenia ze stoniarkami np. 3x3)

3. Obecnie dostaje się za achievementy jakieś fragmenty, proponowałbym dodać oprócz tego jakieś złoto

Póki co to tyle.

@edit:

-

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
7 minut temu, Gigoss07 napisał:

(nick w mc - Enestyy)

Po wejściu na serwer wydawało się fajnie. Czat w miare jednym kolorku, aktywny administrator, brak "dzieciarni" na czacie, miły i aktywny admin, Rozgrywka w miare spoczko, spodobał mi się pomysł z respieniem rud. Lecz po zobaczeniu tartaku oraz tak obszernej kopalni mocno się zniechęciłem...

Co bym dodał, usunął, zmienił. (Post będę edytował)

1. Zdecydowanie usunięcie tartaku (jeżeli takie coś jest dodane to wg. mnie klimat SkyBlock'a traci wtedy sens...)

2. Zmniejszenie kopalni (Dodałbym na przykład takie mini pomieszczenia ze stoniarkami np. 3x3)

3. Obecnie dostaje się za achievementy jakieś fragmenty, proponowałbym dodać oprócz tego jakieś złoto

Póki co to tyle.

@edit:

-

Zgodzę się z 1 i 2 punktem, w najbliższym czasie zostanie to poprawione :)
Co do pkt. 3, to nie są jakieś fragmenty a fragmenty do craftingu kluczy, w sali informacji znajduje się informacja.
Pozdrawiam:)

Opublikowano

Moim zdaniem już sam wygląd twojej "prezentacji" serwera nie zachęca do gry na nim. Na twoim miejscu bym wstawił jakieś zdjęcia spawna, wysp itp. Twoje zdjęcia są kiepskiej jakości i to bardzo rzuca się w oczy negatywnie.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...