Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Hard-Shots.pl Poszukuje Serwerów i Sponosrów!

GoPlaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolne stanowisko:   Sponsor / Właściciel Serwera
Ilość wolnych miejsc:  Unlimit
Informacje dot. stanowiska:  Poszukujemy rozwiniętych serwerów Cs:Go bądź tych, które mają na start pomysł na rozwinięcie. Oraz poszukujemy sponsorów na naszą sieć Hard-Shots.pl, którzy wspomogą nas w dalszym rozwijaniu serwerowni. :)
Kontakt z Administratorem:  GG: 6442499 <--> pw pecetowicz <--> steam: Steam Community :: ✪ steel ` oN

Coś na temat mnie i naszej serwerowni:

Obecnie jestem Junior Adminem sieci i zajmuję się głównie jej rozwojem, organizacją i wyglądem. Staramy się jako Administracja z dnia na dzień polepszać serwerownie, aby była ona na jak najwyższym poziomie. 

Jestem osoba zaangażowaną w rozwój sieci, pracowitą i zorganizowaną, posiadam ogromne doświadczenie w prowadzeniu sieci i jej reprezentowaniu na tle innych. 

A jeśli chodzi o Sieć to nasze forum tętni życiem i panuje na nim niezwykły spokój! Została ona stworzona dla graczy i przez graczy, wiedzących co potrzeba do idealnej gry i zabawy wraz z nią! 

Wszystkich serdecznie zapraszamy na nasze forum Hard-Shots.pl oraz serwery CS 1.6!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...