Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak wiemy nie ma sposobu na nie wpadnięcie podczas łowienia botem.

Podczas kontroli, GM pisze do nas. Jeśli nie odpiszemy w czasie kilkudziesięciu sekund, konto zostaje zablokowane.

Nawet jak odpiszemy, z lekkim poślizgiem, GM karze nam wymienić nazwę stworzenia, w które się przemienił.

Również jeśli odpiszemy w normalnym czasie, też może nam kazać.

Mam kilka pomysłów, jak uniknąć blokady konta.

Po pierwsze - ikonka z kopertą.

Jeśli ktoś do nas napisze, bot automatycznie odpiszę na tą treść. Np. Elo / Cze.

Dodatkowo zostanie wydany sygnał dźwiękowy. Więc jeśli np śpimy, to on nas obudzi i szybko podejdziemy do komputera.

Taki program do odpisywania istnieje, ale ciężko do dorwać.

Z tym dźwiękiem też by był problem.

Po drugie - zmiany w stworzenia.

Jedyny pomysł jaki mi wpadł do głowy, to Fraps, lub inny program do nagrywania filmów z gry.

Dzięki temu będziemy wiedzieć w co przemienił się GM.

Oczywiście nagrywamy w jak najsłabszej jakości, ale tak żebyśmy mogli rozpoznać te stworzenie.

O miejsce na dysku należy się nie martwić, 1 godzina będzie ważyć około 500mb-1gb.

:)
Opublikowano

1. Tyle, że nawet jak odpisze bot za nas i zacznie coś tam pikać to zanim my wstaniemy, ograniemy się z lekka, podejdziemy do tego nieszczęsnego komputera to może być już za późno.

2. Komu by się chciało nagrywać około 10 godzin i potem szukania tego moobka, w którego się GM przemienił.

Pomysły te trzeba by było dopracować lepiej. Np. trzeba by było ustawić np. "elo" i zaraz po tym "z/w" i wtedy jakiś tam czas byśmy mieli i wtedy bot by musiał przestać łowić.

Opublikowano

Z "Po drugie" to lekkie przegięcie xD

Z "Po pierwsze" - cóż, nie ma kto tego zrealizować itp..

Jak na razie preferuje swoją metodę xD ponad 100 kont, już na ponad 30 mam postacie z ponad 30 lv (em2 rzecz jasna xD). Wniosek? Ban > następna postać i aż się skończą xD Oczywiście jeszcze pewna zasada: Za każde zbanowane konto tworzę 4 następne xD

(To co wyżej napisałem bierzecie dosłownie.)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Nie wiem czy kojarzysz ScarBota 2.0 jako to iz sam znam podstawy programowania stworzyłem wiele upgrejdów xD az do 4.8 I z funkcjami jak dobzre pamietam wywalaniem farb, pierscieni lucy i tego syfu.... a gdy ktos napisał do nas to text "z/w" i bcik uspiony na 19 godzin chyba xD Bo nie moglem sobie poradzic z wylaczeniem kompa. :PP Jak bede w domu na PC to postaram sie wrzucić bocika jesli ktos chce.... badz jak bede miał czas moge napisac do samej koperty że gdy ktos napisze na szepcie to wylacza pc :D

Andrzej - I co sellasz yang na allegro czy poprostu kasa na glownego chara ?? Kiedys sellałem ale to jak na arkantesie 10kk stało po 40zł xD a nie teraz 4 :D

Opublikowano

Andrzej - I co sellasz yang na allegro czy poprostu kasa na glownego chara ?? Kiedys sellałem ale to jak na arkantesie 10kk stało po 40zł xD a nie teraz 4 :D

Na 1 kupkę wszystko xD Acz bardzo ostrożnie rzecz jasna :D Straciłem już majątek przez nieuwagę...

Opublikowano

Z "Po drugie" to lekkie przegięcie xD

Z "Po pierwsze" - cóż, nie ma kto tego zrealizować itp..

Jak na razie preferuje swoją metodę xD ponad 100 kont, już na ponad 30 mam postacie z ponad 30 lv (em2 rzecz jasna xD). Wniosek? Ban > następna postać i aż się skończą xD Oczywiście jeszcze pewna zasada: Za każde zbanowane konto tworzę 4 następne xD

(To co wyżej napisałem bierzecie dosłownie.)

Tez preferuje ten sposob :)

juz im sie odechciewa mnie banowac. Bo zawze w jednym miejscu :P

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Póki co przygotowuję moją armie botów - wbijam 30. Potem zajmę się samym łowieniem :)

Wcześniej miałem taki mały interes i pięknie się rozwijał :D Candia wyposzczona z małży a tu nagle 2 sklepami wbiłem na rynek, cena 300k od sztuki xD Masakra była :D

Opublikowano

ja mam 10 kont zostawiam na noc od 3 tygodni i nic oczywiście każdą małż wywalam na główną postać majątek za nocke to około 40kk ;)

sygnature.png

Opublikowano

Póki co przygotowuję moją armie botów - wbijam 30. Potem zajmę się samym łowieniem :)

Wcześniej miałem taki mały interes i pięknie się rozwijał :D Candia wyposzczona z małży a tu nagle 2 sklepami wbiłem na rynek, cena 300k od sztuki xD Masakra była :D

Wybaczcie za ten offtopic xD ale Andrzej jak Ty chcesz odpalic 30 botow ?? Bo ja odpalam max 5 FB :PP a nie 30 xD No chyba ze masz mase kompów :PP

Opublikowano

ja mam 10 kont zostawiam na noc od 3 tygodni i nic oczywiście każdą małż wywalam na główną postać majątek za nocke to około 40kk ;)

Poczekaj aż jakiegoś FB Ci zbanują i GM niechcący spojrzy do logów xD Wiem co mówie, mi tak poszło ponad 50kk z dymem (to nie przesada, pisałem już o tym na mpc)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...