Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana a jednak przegrana

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak postanowiłem sobie zagrać w csa solo dostałem jakiś zjebów (nawet nie rusków)

Wygrywalismy 15 5 zostal sam i mial defowac(bysmy wygrali) ale kikneli mnie nie zdazyl nawet zaczac defowac i teraz pytanie czy zaliczylo mi ten pierdoliny mecz

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Gdy zostaniesz wyrzucony z meczu turniejowego w Counter Strike :Global Offensive mecz nie zostaje zaliczony, często się z tym spotykam gdy wygrywam, i na koniec przeciwna drużyna wyrzuca większość(gdy grają w 5 lub mniej) swoich towarzyszy, mecz zostaje niezaliczony. Punkty Elo się zmieniają(w moim przypadku), w trakcie meczu(z 4 rosjaninami) przy wyniku 15:13 dla nas, zostałem wyrzucony, gdy zaczynałem miałem rangę master guardian 2, po wyrzuceniu dostałem master guardian 1.

Opublikowano

Kiedy zostaniesz wyrzucony z meczu to system zalicza ci to jako przegraną, ale nie odejmuje ci tak dużo elo, jakby to było przy przegranej.

www.eduweb.pl

Opublikowano

xD jak was z meczu wyrzucą to zalicza wam mecz do momentu, do którego graliście, nie ma opcji, żeby wam odjęło punkty elo/mmr/jakkolwiek się zwą

tenor.gif

• 5 tygodni później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...