Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drenuje mi konto w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, byłbym wdzięczny jesli posluzylibyscie się cenną dla mnie pomocą, jesli jestescie w stanie, przejdę do problemu:

Z pewnych powodow wyciekl moj numer, wysłałem wówczas pare platnych sms-ow, nie bede opisywal tego bardziej szczegolowo bo to wstydliwa kwestia, w kazdym razie - skutek tego na poczatku dla mnie byl tylko taki, ze jakies spamerskie sms-y byly do mnie wysylane, usuwalem je, blokowalem to co sie dalo, nadal to sie pojawia, ale do teog sie przyzwyczailem, problem natomiast jest powazniejszy otoz gdy doladuje sobie telerfon za 30zł pierwsze co robie to wysylam sms-a do orange na 10gb pakiet elastyczny na 10 dni, no i po jakichs 2 tygodniach zauwazylem ze juz mi wygasaja srodki na koncie mimo ze powinienem miec jeszcze 17zl (17 nie 20 bo biore kredyt najczesciej gdy nei mam nic na koncie i potem mi pobiera te 2-3zl). Telerfon mam na karte, nie mam zadnego abonamentu, czy jest jakis prosty i skuteczny sposob, zeby sprawdzic gdzie moj telefon zaakceptowal prawdopodobnie wysylajac te sms-y przeze mnie jakas usluge co zabiera mi te srodki na koncie? Mozna to jakos wyczyscic, nie wiem, cokolwiek?

Za owocną pomoc dam 10 lajków

Opublikowano

Wpisując frazę 'jak zablokować SMS premium' w Google wyskoczy ci kółka opcji. Musisz poczytać i wybrać najbardziej odpowiednią. Wszystko jednak sprowadza się do blokady SMS premium przez operatora. 

Ja swego czasu znalazłem nawet metodę która pozwalała sprawdzić z jakich usług korzystam, a później wypisywać mi kod, który zrywa dalszą usługę. Lecz nie mogę tego znaleźć. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj wysłać darmowego smska o treści LISTA pod numer 8888. Też kiedyś miałam z tym problem. :P 

wykończę cię jak podatki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przejdź się do salonu Orange i pomogą Ci. Ewentualnie skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

• Aive zmienił(a) tytuł na Drenuje mi konto w telefonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...