Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany telefon do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zakupic telefon używany co polecacie do 500 zł?  nie mam jakiś wymaga byle by chodził plynnie i mial spoko aparat

Opublikowano

A nie lepiej nowy? Skoro nie masz wygórowanych wymagań w tej cenie możesz kupić Xioami Redmi 4X - świetny smartfon do wszystkiego, wyposażony w potężną baterię. Będzie działał bardzo płynnie z uwagi na Snapdragona 435 + 3GB RAM, aparat nie powala na kolana, ale, o ile warunki są korzystne, potrafi zrobić przyzwoite zdjęcia. Mimo wszystko smartfon zawsze lepiej kupić nowy z gwarancją. 

Opublikowano

Fajnym wyborem byłby Mi A1. Jego domenom jest czysty android przez co telefon staje się bardziej wydajniejszy oraz zwiększa się jego czas pracy na baterii. W sferis już kosztuje 790 zł więc myślę że albo u chińczyków albo używkę spokojnie wynajdziesz w budżecie. Telefon pracuje na Snapie 625 + 4gb ram.

• Aive zmienił(a) tytuł na Używany telefon do 500zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...