Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wlasnie dostalem bana na koncie z wizz 83lvl czy to mozliwe ze za uzywanie ac do s bota?

slyszalem ze za sbota banów nie sypia wiec o co caman?

jak prubuje wbic to pisze mniej wiecej tak ban for Iiiegal program 25 czerwiec 2010 czemu taka data jest jak dzis 20 czerwca dopiero?

mozna sie jakos od tego odwolac sciemnic cos ze chara sie pozyczylo czy cos tam

szkoda troche mi go bo duzo pracy mnie kosztowal

Edytowane przez KAMILLODEBILLO
Opublikowano

Za każdego bota jest ban. Za sbota idzie najmniej banów. Nikt nie mówił że za niego w ogóle nie banują. A sbot ac to jest dodatek do sbota, który jest napisany w AutoIt i nie możesz za używanie jego dostać bana. Poczekaj do 25 czerwca aż Cię odbanują i albo bocisz dalej albo przestajesz :P Nie ma możliwości odwołania się od bana.

Sig.png

Opublikowano

prawda NIE MA BOTA ZA KTÓREGO BANA NIE DOSTANIESZ!!! jedynie że jesteś gm ale on nie potrzebuje bota:) za każdy program możesz dostać bana było już dużo tematów o banach... i jak to kiedyś ktoś powiedział to jest loteria jedni botują od 1-100lv i 0 banów a 2 dostanie w tym samym dniu co zaczął bocić pozdro

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

to źle czytałeś skoro jest ban do 25 czerwca to tak pewnie jest ;)

ps. sbot to najbezpieczniejszy bot, ale nieraz nawet za niego lecą BANY

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Bana dostałeś najprawdopodobniej za to ze logowałeś nie non stop z najszybszej (bądź cały czas z tej samej) bramki(patrz rev6) dzięki sbot AC... ja też dostałem za to bana...Ku przestrodze nie radze używać sbot AC

ZSZC/Water/Tofiusz/102+/Bow str/Pach-fire-light

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...