Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , poszukuje współpracy do servera , Chodzi mi bardziej o kogoś kto zna skrypty i grafikę , wie jak je wykonywać w miarę dobrze , Osób pełne pomysłów i takich które umieją wykonywać mapę . 

Współpraca nie jest dla osób których wymagają pieniądze , Jeśli zarobie na serverze , zarobisz także na mnie i to jest prosta sprawa Praca jest dla osób chętnych i ciekawych , zaufanych.

Server przedstawia Historie a także początek  naruto .  Mam bardzo dużo wiosek Jedną z najpopularniejszych jak i w anime Jest Konoha 

Server ma przyjemną i nie powtarzalną grafike Naruto ,  Mam na myśli tak to że bardzo mało osób ją posiada , Ponieważ Brakuje mi w miarę dużo rzeczy , mam złe myśli co do robienia tego solo . 

Zalety servera - Bardzo dobry silnik wykonany na Tibi Ot ,Orginalny Nowy  Client  Tibii Ot, Ots przedstawia Naruto w bardzo dużych procentach niż na innych serverach Bardzo duże wioski , repsy mobow i Miasta  lecz brakuje jeszcze dużo rzeczy , Skille ? Co do tego to jest troszkę inaczej niż na innych serverach z trainerami . Skille rozdajemy za pomocą naszych punktów umiejętności Bohatera 

Co potrafię i czego się uczę ? Tego czego pragnę  C++ itd 

Potrafię ogarnąć spelle , mape , z przerbianiem clienta idzie mi lepiej , To czego nie umiem w pełni to jest właśnie skryptowanie , idzie mi z tym ciężko i czasami muszę kopiować 

Na mape oraz czas poświęcony w server włożyłem rok

Czego brakuje ??? Właściwie to osób które mi w tym pomogą , Umiem bardzo dużo rzeczy jeśli chodzi o moją twórczość lecz pracowanie nad tym projektem samemu Zajmie mi na prawdę kupę  czasu .

Osoby które są zainteresowane mogą zadać pytanie "Jak się dogadamy ? Jak wygląda server " Nie martwcie się po kilku krokach do celu , Pierw muszę zauważyć czy któraś z osób ma doświadczenie . Server przedstawie w kilku krokach 

-Wejście na server 

-Zapoznanie się ze mną oraz z serverem za pomocą wbicia co najmniej 15 lv 

-Zebranie oceny od każdego z was osobno na priv  ( nie liczcie na zgranie typu "Powiedzmy to samo" ) Wszystko bardzo dobrze mam opracowane , Nie myślcie o głupich zagrywkach . Jeśli pomagacie mi Ja pomogę wam < Zasady mam dwie 

A drugą z nich jest to że Macie 2 szanse . Jeśli będę wiedział że coś ukrywasz lub masz jakiś chytry plan To już nie będzie przebacz 

Co mógłbym dodać jeszcze na sam koniec ? 

Server będzie na prawdę hard , Ma to podchodzić pod real naruto ale takie troszke slabsze bo z expem może nie być fantastycznie lecz misje i questy będą dawać sporo Humoru oraz Miłej zabawy z innymi graczmi i dużo expa !

Co posiadam jeszcze do servera ? Bardzo dobry sprzęt  , Oprogramowanie Anty Ddosowe oraz Firewalla 

Chętnych zapraszam na Priv 

Opublikowano

Piszesz z dupy wyrazy z dużej litery po przecinku, stosujesz spacje przed znakiem interpunkcyjnym nie masz wyszczególnionego żadnej części tego obszernego postu przez co ciężko się połapać o co w nim chodzi, nie wydaje mi się żeby ktokolwiek chciał nawiązywać współprace z autorem takiego postu bo po prostu jest to niechlujne :)

Bardzo prosiłbym Cię o zostawienie reputacji pod tym postem, ponieważ chce mieć więcej niż Rafaeru :) 

Pamiętajcie smiało pytajcie jestem Hypek Bóg Tibijki zawsze odpowiem jestem tutaj dla was :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...