Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAMY SPONSORA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jesteśmy dobrze współpracującą ze sobą ekipą, nie owijając w bawełnę, szukamy sponsora dla naszego projektu, jedyne czego nam brakuje to

• Dobrej reklamy
  • Strony 
  • Forum
  • Nowe grafiki pod nowy projekt

Resztę posiadamy, zostaliśmy po prostu oszukani przez pewną osobę, start serwera miał być 17 marca, właściciel okazał się być inny niż każdy myślał. 

Jeżeli znajdzie się sponsor, na pewno dużo nie wyda a więcej zyska, ponieważ wszystko mamy gotowe oprócz tych 4 pkt, które wymieniłem powyżej.

Pracowaliśmy przy tym dobry okres czasu. 

Szkoda, żeby tak dobry projekt, który na becie skradł setki serc graczy poszedł do kosza, albo został odsprzedany przez tak bardzo dobrą, zaangażowaną, pomocną, aktywną ekipę jak my.

Kto jest w ekipie? :

Ja, Technik, Administrator Forum, Moderator forum x2.

Jeżeli czytasz ten temat, jesteś zainteresowany, chciałbyś się dowiedzieć więcej? Napisz do mnie na prywatnej wiadomości, bądź kontakt do siebie w komentarzu a odezwę się nawet w nocy. 

Opublikowano
19 minut temu, Polybiuss napisał:

Polecam Hooltrasa najlepszy sponsor

Tylko hooltras nie sponsoruje kotletów i złodzieji jakim jest zespoł Arkeri.

Opublikowano
9 godzin temu, bigbig napisał:

Tylko hooltras nie sponsoruje kotletów i złodzieji jakim jest zespoł Arkeri.

W tym masz plusa, nie udolny zespół i kradzione pliki :D
Ogólnie technik bez wiedzy, szkoda zmarnowanych pieniędzy na nich ;p

Opublikowano

Ja polecam zespół według mnie są bardzo zgrani i solidni. Po prostu brakuje im dobrego sponsora który pomoże im w rozwoju.

Słowa panów wyżej to są zwykłe pomówienia zresztą pisane z zemsty. 

Napisałem długą wiadomość ale uznałem że nie warto strzępić ryja i dlatego edytowałem. 

Opublikowano
6 godzin temu, flypl napisał:

W tym masz plusa, nie udolny zespół i kradzione pliki :D
Ogólnie technik bez wiedzy, szkoda zmarnowanych pieniędzy na nich ;p

Jedynym złodziejem i osobą bez umiejętności jesteś ty ... do tego oszustem 5000zł na reklamę wydałeś? hahahaha na wszystko miałeś niby hajs a nic nie kupiłeś wszystko było za drogie dla Ciebie ^^ chciałeś ludzi wydymać na hajs nas jak i graczy dlatego wszyscy na raz zdecydowaliśmy o odejściu od Ciebie. Nawet osoba która Ci robiła teamspeak zrezygnowała z współpracy z tobą jesteś zwykłym oszustem i tyle.

Ps. złodzieju zapłać ludziom ich pieniądze bo czekają i piszą ciągle na fanpage kiedy im zapłacisz (Danielku).

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
6 godzin temu, xCGB napisał:

Jedynym złodziejem i osobą bez umiejętności jesteś ty ... do tego oszustem 5000zł na reklamę wydałeś? hahahaha na wszystko miałeś niby hajs a nic nie kupiłeś wszystko było za drogie dla Ciebie ^^ chciałeś ludzi wydymać na hajs nas jak i graczy dlatego wszyscy na raz zdecydowaliśmy o odejściu od Ciebie. Nawet osoba która Ci robiła teamspeak zrezygnowała z współpracy z tobą jesteś zwykłym oszustem i tyle.

Ps. złodzieju zapłać ludziom ich pieniądze bo czekają i piszą ciągle na fanpage kiedy im zapłacisz (Danielku).

Ciekawe komu mam zapłacić :D
Z takimi nieudacznikami jak wy to nawet nie ma co dyskutować. 
Osoba która robiła TS'a chciała postawić ze mną serwer ale podziękowałem, to fajnie zrezygnowała :D

Ogólnie co do teamu, technik serwera ukradł grafikę plus pliki serwerowe.
Jest to reaktywacja asune2, "technik" więcej jest najebany niż trzeźwy więc to świadczy już o jego podejściu.
Co do reklamy była wykupiona i startuje na nowym serwerze, dzięki że pozwoliliście mi zrozumieć że byliście dnem <3

Opublikowano

Panowie, autor tematu poszukuje sponsora, to nie jest dobre miejsce na dyskusję, kto z wypowiadających się jest złodziejem, a kto nie, a już tym bardziej na inne tego typu zarzuty, dlatego proszę zakończyć tę wymianę zdań w tym momencie.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...