Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlepong Program Do Pingowania

BattlePONG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BattlePong, jeden z tysiecy icmp echo flooderow, czyli ping nukerow jak zwal tak zwal :

pong.png

IP --> Numer ip komputera bedacego celem ataku, pod warunkiem ze ma publiczne ip

Ping Size --> Wielkosc pakietu, generalnie przez siec przechodza nie wieksze niz ~1450

Interval --> Przerwa pomiedzy wysylaniem kolejnych pakietow w ms.

Ustawiasz i klikasz Start.

Ustawić w Firewallu nieodpowiadanie na ping, to powinno to was uchronic przed przykrymi skutkami tego typu atakow, nawet w systemowej zaporze windows macie taka opcje

LINK DO PROGRAMU

SCAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/40c0620f6b32da1841fad5def153b9831b9c8aceaf7a41585bfe026d1091d683-1264824579

JAK WIDAĆ NA SKANIE JEST WIRUS Nuker.Win32.BattlePong.10!IK ALE TAK JEST Z PROGRAMAMI TEGO TYPU KTO SIĘ ZNA TO POWINIEN O TYM WIEDZIEĆ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taa, stary skan? Skoro reklamujesz jakiś produkt, to mógłbyś podać ( jeżeli posiadasz ) stronę domową?

/Ray Czyste w końcu czy nie? Bo przydałoby mi się to na paru zwałowych otsach.

szatankurde.gif
Opublikowano

Widzę, że pamiętasz jaki mam system.

PS Znalazłem już inny program, dużo tego w necie, także nie musicie akurat tego pobierać.

szatankurde.gif
Opublikowano

Znalazłem ale z wirusem. Szkoda, że nie działa na siódemce, a myliłem się z tym, że łatwo znaleźć. Pomyliły mi się programy do Pingowania, a nie sprawdzania pinga.

szatankurde.gif
Opublikowano

Thx Mi Działa B)

pogadałem z kolegą na temat tego programu

"serwice packi i błedy znane w windowsa 98 zostały poprawione juz w windows 2000 (NT5.0) teraz ataki na pingi nie sa skuteczne,"

tzn że to działa tylko na win 98 i win 95

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...