Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elantros.pl czyli ile razy w ciągu tygodnia można zamknąć serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że dobry dział, w przeciwnym razie proszę o przeniesienie :)

Dla potomności: przypominam, że wczoraj założony przez Asfena serwer Elantros.pl upadł po raz trzeci w ciągu tygodnia, tym razem po 6 godzinach od startu. Pomyślałem, że warto o tym wspomnieć bo mimo, że serwer upadł dwa razy w ciągu kilku dni i nikt nie odzyskał SM ani pieniędzy, ani nagród rzeczowych za TOP1-3 (jakieś tam głośniki za 500zł czy coś xD ) to i tak na trzecim starcie znalazło się ponad 300 osób które postanowiły grać. i mówiły "do trzech razy sztuka".. I to mimo tego, że w zeszłym roku podobnie upadły już dwa serwery Asfena. Znając życie lada moment wystartuje kolejny ^_^ 

Zanim raz jeszcze ktoś wyłoży 300zł na SM w pierwszy dzień serwera "bo mogę wygrać głośniki warte ponad 500zł', zachęcam się 3x zastanowić. Albo przelać te pieniądze mi, też mogę wam odpalić jakiś syf serwer na dwa dni jak chcecie koniecznie się pozbyć kasy xD

Opublikowano

Po co robić taki temat?

Wszyscy, którzy znają Asfena wiedzą, że jego serwery długo nie stoją, a w dodatku są plikami poprzednich projektów, albo dodaje je w aktu dddddddddddddddd

Opublikowano

Wiele serwerów upada - a już zwłaszcza Asfena, praktycznie nigdy nie oddają pieniędzy (poza tym zapewne było zapisane w regulaminie, że w razie zamknięcia serwera administrator nie zwraca zainwestowanych środków) i gdyby o każdym takim niewypale tworzyć temat, to ten dział zmieniłby się w istny śmietnik i idealne miejsce do flamewaru, zwłaszcza zważywszy na opinię panującą o administratorze powyższego serwera.

Zamykam, ale pozostawiam wątek w ramach "przestrogi" dla osób, które jeszcze nie wiedzą, jak skończy elantros v4.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...