Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Admin Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AFl63S2.png

WYMAGAM:

- oczekuje od ciebie "profesjonalnego" podejścia do sprawy

- 18+ bardzo to dla mnie ważne,

-znajomość IPS

- zabezpieczenia. 

- WSPÓŁPRACY NA DŁUŻEJ.

- ZROBIENIE SKINA NA PODSTAWIE SERWERA GLOBALNEGO

Więcej informacji pod GG lub pw

-11941120

Opublikowano

Polecam, ale hosting to masz zjebany.

Oczywiście jeżeli chcecie być obgadywani za plecami. ;]

Opublikowano
10 godzin temu, Reygras napisał:

Polecam, ale hosting to masz zjebany.

Oczywiście jeżeli chcecie być obgadywani za plecami. ;]

Hosting, a umiejętności to 2 różne etapy w życiu :v
A każdy wie jaką sobie opinie zrobiłeś od dawna. No może wyższy stopień od skejciora bo nie zatrzymałeś się na 3.4

43 minuty temu, Soulsed napisał:

napisze gg. :) 

Wieczorem odpiszę bo dostałem dosyć dużo wiadomości jak na to forum ;v

Opublikowano
17 minut temu, bigbig napisał:

Hosting, a umiejętności to 2 różne etapy w życiu :v
A każdy wie jaką sobie opinie zrobiłeś od dawna. No może wyższy stopień od skejciora bo nie zatrzymałeś się na 3.4

Ty mi nic nie pisz o moim skillu, panie czyste terenzo stawiane 5 miesięcy. Następnego admina forum też będziesz obsmarowywał za plecami aż mu się nie będzie chciało forum robić? Czy może będziesz robił tak jak mi, że dodawałem rzeczy a ty je albo usuwałeś, albo psułeś. A może jedno i drugie. xD

Nie polecam tego człowieka, robota za darmo, a warunki polowe - chujowy hosting, chujowa mentalność i jeszcze będzie Was obrażał za waszymi plecami. Przerabiane na własnej skórze.

Opublikowano
8 minut temu, Reygras napisał:

Ty mi nic nie pisz o moim skillu, czyste terenzo stawiane 5 miesięcy. Powiem Ci jak Xayoo - wypierdalaj kurwa, fermenciarzu, dwulicowcu. Następnego AF-a też będziesz obsmarowywał za plecami aż mu się nie będzie chciało forum robić? Czy może będziesz robił tak jak mi, że dodawałem rzeczy a ty je albo usuwałeś albo psułeś. xD

Nie polecam tego ułoma jebanego, on nie płaci pieniążków, a warunki będziecie mieli polowe (chujowy hosting, chujowa mentalność i jeszcze będzie Was obrażał za plecami waszymi).

Chłopie, każdy wie, że nie chciałeś pieniązkow przez serwer Vetarie. Chciałem zapłacić abyś sponął to nie wielce "roboty" się znalazł. Jak to było powiedziane gównem byłeś gównem zostaniesz.
+ robi dziury w forach także nie polecam. I gdy nie potrafił usunąć postów z forum, zwalił że się baza posypała. TAKI Z NIEGO PROFESJONALISTA, dlatego każdy z niego rezygnuje.
ASFEN cie przyjmię na kolejne s4 nie martw się.

Raz się wypowiedziałeś drugi raz nie musisz bo temat służy czemu innemu.

Opublikowano
2 minuty temu, bigbig napisał:

Chłopie, każdy wie, że nie chciałeś pieniązkow przez serwer Vetarie. Chciałem zapłacić abyś sponął to nie wielce "roboty" się znalazł. Jak to było powiedziane gównem byłeś gównem zostaniesz.
+ robi dziury w forach także nie polecam. I gdy nie potrafił usunąć postów z forum, zwalił że się baza posypała. TAKI Z NIEGO PROFESJONALISTA, dlatego każdy z niego rezygnuje.
ASFEN cie przyjmię na kolejne s4 nie martw się.

Raz się wypowiedziałeś drugi raz nie musisz bo temat służy czemu innemu.

Gwoli jasności: Dałem Ci "polecam" byś się ode mnie odpierdolił, ale no zacząłeś szczekać, więc musiałem się poprawić. To temat poświęcony Tobie, więc nie zaśmiecaj go Twoimi "przemyśleniami" na temat mojej osoby (z chuja wzięte te przemyślenia, ale jebać). ;)

Opublikowano

@up Przestań pierdolic łaku... twoje umiejetnosci sa na poziomie pracy w zakladzie przy pakowaniu kartonikow..

Jak chcesz pomocy pisz pw moge zrobic ci forum

sygna.png

Opublikowano
13 minut temu, MS-Dekador napisał:

@up Przestań pierdolic łaku... twoje umiejetnosci sa na poziomie pracy w zakladzie przy pakowaniu kartonikow..

Jak chcesz pomocy pisz pw moge zrobic ci forum

Nie polecam tego osobnika - to generalny unskill jest, który gówno potrafi w forach internetowych. Swoje referencje już pokazałeś nam wszystkim na trzech Tanichzwisach. Twoje możliwości w forach ograniczają się do straszenia ludzi policją, bo ktoś Ci zrobił włam na forum i zostawił notatkę w stylu (zapewne).

Nie wiem jak chcesz pomóc autorowi tematu. Raczej mu się nie przydasz. ;)

Opublikowano

Panowie nie chcę się wtrącać, ale to nie jest temat do wyzwisk i nie potrzebnego spamu tylko autor tematu napisał że poszukuje admina do swojego forum :)

Opublikowano

Lojalnie uprzedzę - albo zakończycie tę dyskusję w tym momencie, albo temat zostanie zamknięty a Wam dodatkowo dorzucę blokady pisania.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...