Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kosz

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam gorąco w końcu jakiś serwer bez WebShopa jak to jest w wypadku z większością serwerów gdzie WS niszczy grę. Widzimy się w grze! 

Nareszcie coś po tak długim czasie -.- 

Opublikowano

Narazie są Beta Testy serwera, jak ktoś chce wejść zobaczyć jak działa season 13 to można się rejestrować i wchodzić.

Opublikowano

Jeszcze 2 dni 5 godzin do startu! Tak licznych osób na testach nigdy nie widziałem, oczywiście w ciągu 24h : 34 osoby :P

Opublikowano
26 minut temu, OneManArmy69 napisał:

Jak zmienic rozdzielczosc? jest launcheroption ale mam go zaznaczonego przez otwarcie w openoffice,wiec?

Musisz w notatniku go otworzyć. Otwieram go przez Notepad++. Launcher będzie dodany prawdopodobnie dzisiaj, także będzie można sobie ustawić rozdzielczość.

Opublikowano

Donate nie bedzie dzisiaj dostepne, zostanie wlaczone jutro pewnie. Vip zostanie opisany, ale tak w skrocie 5% wiecej w pralce, dziala na tym samym subie zadnych dodatkowych subow, exp +150, i dostep do nowej mapy Arkanii. Co do xshopa jest sporo roznych rzeczy, buffy, pety, muuny, scrolle do dmg hmm chyba tylko na hp z tego co pamietam :P Sporo rzeczy jest tez za golbiny, kamienie roznego rodzaju unikatowe, luck, skill, itp. 

Jaki oczekiwany online? Nie wiem nie mam pojecia, zobaczymy co los przyniesie :)

Opublikowano
10 minut temu, DevexQQ napisał:

Czyli dzisiaj wszyscy zaczynają z równymi szansami i donate (Xshop) dostępny dopiero jutro :)?

Jutro albo w poniedzialek :) Niech graja bez wspomagaczy :P chociaz pewnie i tak jakos gildia zdobeda z jednego seala :D

Opublikowano
1 minutę temu, glorasek napisał:

Jutro albo w poniedzialek :) Niech graja bez wspomagaczy :P chociaz pewnie i tak jakos gildia zdobeda z jednego seala :D

Jak?

Opublikowano

Dosteje sie wcoiny za zabijanie mobkow, za achievementy moze wspolnie uciułaja kilka wcoinow i przez offtrade sobie zbiora do jednej kupki :D

Wszystko gdzie co i jak mozna zdobyc bede opisywal w guide na www. Dzisiaj juz dojdzie kilka poradnikow.

Opublikowano
2 minuty temu, glorasek napisał:

Dosteje sie wcoiny za zabijanie mobkow, za achievementy moze wspolnie uciułaja kilka wcoinow i przez offtrade sobie zbiora do jednej kupki :D

Wszystko gdzie co i jak mozna zdobyc bede opisywal w guide na www. Dzisiaj juz dojdzie kilka poradnikow.

Ogólnie to jest Twój serwer?

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano
16 minut temu, Amenadiel napisał:

co jest ze znakami? wszystkie znaki w grze to prostokaty ;p

Na stronie jest w dziale Download FontArialUni. To ściągnij i zainstaluj wtedy nie będziesz miał prostokątów w grze.

Opublikowano
1 godzinę temu, -=Lukasz=- napisał:

Okej, RF bije po 30 z Dark Side xD

Coś źle rozdajesz mu staty :P

4 minuty temu, kakens92 napisał:

Co jakiś czas wurzuca mnie z gry do Launchera.... i staje sie byc to w h.. irytujące ;/

To juz może zależeć od twojego łącza lub nie zainstalowanych sterownków. Na stronie w dziale download masz sterowniki, może spróbuj je zaaktalizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...