Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami w menu

Parkerovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam od wczoraj pewien problem. Pobrałem na nowo CS:GO, ponieważ w grudniu usunąłem nie miałem na niego czasu. Wszystko ładnie pięknie, pobrałem odpalam i nie mogę nic zrobić, samo intro ścinało się jak nie wiem co później menu główne to samo. W parametrach startowych dałem -novid. No i włączam jest to samo praktyczne rzecz biorąc jest jakieś 0,5 albo nawet mniej FPS w menu głównym ale i nie tylko bo kiedy udało mi się jakimś cudem połączyć się z serwerem jest to samo.

Próbowałem:

- ustawiać fps_max różne wartości 0d 0 do 300

- ustawiać fps_max_menu wartości od 0 do 300

- zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej do najnowszych

- Przeczyściłem komputer ze zbędnych programów, gier itp.

- usunąłem wszystkie cfg.

- ustawiałem priorytet w menedżerze zadań na niski i wysoki.

- Sprawdzałem spójność plików gry

- uruchamiałem w trybie zgodności z XP SP3

- uruchamiałem jako administrator

Innymi słowy robiłem już dużo. Nie jest to wina słabego sprzętu bo mam przegrane w tą grę prawie 3,2k h i nigdy czegoś podobnego nie miałem. Mam nadzieję, że ktoś z Was pomoże mi rozwiązać mój problem. Z góry dziękuję. :)

Eminem Sygnatura.png

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Problem z FPSami w menu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jakie masz ustawione opcje zasilania w systemie? Ja tak kiedyś też zgłupiałem, okazało się, ze miałem ustawione ''Oszczedzanie baterii'' i z 300 fps zrobilo sie nagle 25 xD

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...