Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany laptop do 300zł

Kops007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić używany laptop do 300zł, ewentualnie maks 400zł jakby to dużo zmieniło. Na laptopie będzie używana tylko przeglądarka i może oglądanie jakiegoś filmu od czasu do czasu. Sprawdzałem allegro/olx i zastanawiam się nad laptopem z procesorem core 2 duo na rdzeniu Penryn np. P8600, P8700 lub T8300, T9300 itp. 

Moje pytanie to czy na takim laptopie będę mógł swobodnie surfować po internecie i czy będzie się dało odpalić filmik w 720p bez zacinek? Ewentualnie może są laptopy z lepszymi procesorami w tej cenie? Raczej wątpię ale spytać nie zaszkodzi. :)

EDIT: Znalazłem laptop z i7 L640 12 cali ale ma pewne wady. Jakieś przebarwienie na ekranie (jaśniejsze miejsce), według właściciela jeden uszkodzony slot ram (wkłada i nie działa) oraz nie ma przycisku dolnej strzałki. Co o tym sądzicie? Ram jest 2gb DDR3 ale mam 2 kości po 4gb w domu, może będzie działać. Cena 350zł PS: Bateria chodzi tylko kilka minut
EDIT2: Ewentualnie laptop z i3-330m + Nvidia 310m 4gb ram DDR3, 15 cali, bateria nie trzyma, reszta sprawna. Co o tym sądzicie? Cena 400zł (oferta nieaktualna)

EDIT3: A co powiecie na laptop Fujitsu Siemens Lifebook E780 z i5 M560? Cena 400zł

Opublikowano

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo chciałbym najlepiej dzisiaj lub maks do jutra coś zakupić. Doradzicie mi? W poniedziałek wyjeżdżam na trochę czasu i przydałby mi się laptop.

Opublikowano

Szukaj w tej cenie biznesowe modele polisingowe np Dell Latitude E6430

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Już po fakcie. Zakupiłem Fujitsu Siemens Lifebook A530 z i5 M450 (niestety gościu od i5 M560 nie odpowiadał, a jak już wspominałem jutro wyjeżdżam i nie mam czasu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...