Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy (i nie tylko) na zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję:

• Wykonanie pluginu wraz z prawami do modyfikacji, dowolnego użytku i rozpowszechniania.
  • Dbałość o wydajność - jak najmniej operacji obciążających główny wątek serwera.
  • Przekazanie dobrej jakości kodu źródłowego (Java lub Kotlin) w prywatnym repozytorium na GitHubie.
  • Opcjonalnie oparcie pluginu w całości na konfiguracji, aby większości zmian można było dokonać bez ingerencji w kod.

Doświadczenie:

• GitHub - nie ma tam wiele wkładu w pluginy, jednak można znaleźć sporo kodów w różnych językach.
  • Rozwój serwera survival fCraft.pl - m. in. system wagi i pragnienia, historia transakcjinawigacja kompasemprzywoływanie mobów i wiele innych - łącznie kilkanaście tysięcy linii kodu.
  • Wykonanie minigry serwera mineup.pl wraz z lobby ze sklepem i autoryzacją premium (link: prezentacja rozgrywki).
  • Pluginy na sklep w grze oraz otchłań zbierającą przedmioty z ziemi dla sieci serwerów krainamc.pl.

Inne:

• Mogę także wykonać launcher dla serwera z modami lub vanilla, stronę www (głównie backend), aplikację na Androida i inne projekty programistyczne zwłaszcza w Javie/Kotlinie, C#, JS i PHP.

Cena: do ustalenia, jednak nie mniej niż 50 zł (nie przyjmuję bardzo małych zleceń)
Metody płatności: przelew / PayPal / kryptowaluty. Płatność następuje przed przesłaniem kodu i pluginu, przy większych zleceniach istnieje możliwość uprzedniego przetestowania.
Metody kontaktu: wiadomość prywatna na forum

• Biter. zmienił(a) tytuł na Pluginy (i nie tylko) na zamówienie
Opublikowano

Myślę, że nie trzeba polecać użytkownika. Wypisanie tego co w portfolio już samo mówi za siebie - własne pluginy na serwer a nawet poprawianie pluginów konkurencyjnego serwera

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
13 godzin temu, Libter napisał:

Nawet nie mieliśmy okazji współpracować.

Tak to się dzieje jak nie pozwalasz ludziom dokończyć zdania a już ich usuwasz / blokujesz.
"Przepraszam, ale wiadomości na Discordzie od nieznajomych z prośbami o pomoc bez konkretów mam całkiem sporo."
Powtórzę może gdybyś nie usunął mnie 30 sec po dodaniu dokończyłbym swoją wypowiedź. A więc zostanę przy stanowisku - Nie polecam

Opublikowano
Przed chwilą, xSauron napisał:

Tak to się dzieje jak nie pozwalasz ludziom dokończyć zdania a już ich usuwasz / blokujesz.

Przepraszam, ale wiadomości na Discordzie od nieznajomych z prośbami o pomoc bez konkretów mam całkiem sporo. Przy rozpoczynaniu konwersacji mile widziane jest zaznaczenie skąd się przybywa i w jakiej sprawie. Aby uniknąć takich nieporozumień w przyszłości edytowałem metody kontaktu pozostawiając jedynie wiadomość prywatną na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...