Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smart Kick - Release/Source

Razonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasy potrzeby używania programów typu "noping" odeszły. Może nie dla wszystkich, lecz dla większości na pewno. Jednakże, aplikacje te miały jedną dość ciekawą i użyteczną funkcję - smart kick / smart exit.
Możliwość wyjścia z trapa czy w przypadku lagów - kick ratował nam tibijskie życie.
Ilu knightów padło w momencie gdy ich druid biegł już do Henricusa?
Postanowiłem, że ja nie będę biegał za druidem po blessy. Przynajmniej nie tak często ;)
Napisałem program, który nas "kicknie", tylko ta funkcjonalność została zaimplementowana jak na razie.
Kod open-source, dostępny na moim GitHubie. Aby móc używać należy sklonować projekt i skompilować aplikację.

Aplikacja działa na zasadzie "wyłączenia" transmisji pakietów TCP z serverem gry. Tibia używa portu 7171 do gry oraz 7172 do logowania. Jeśli znajdzie się transmisja danych z tym portem - zostaje przerwana. Szukamy portu, nie adresu IP więc działa na wszystkie servery.

Action Movie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...