Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Janek9412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki komuter do 3500 ? ogólnie do grania... nie zamierzam kręcic bo się nie znam akutalnie mam fx 6300 karta 750ti 8gb ram
z akutalnego zostawie  dysk 1TB sata 
dysk ssd 
oraz zasilacz 500v vervo L1 jeśli podjedzie 
A myślałem o takim zestawie co powiecie oczywiście wszystko na morele 
i7 7700k lub tania i5 7400 ... i5 ma chłodzenie załączone i7 trzeba dokupić doradzcie mi jakie... 
karta -msi geforce gtx 1060 6b gaming x.. wiem droga bo kopią bity , ale chcba nic innego oprócz tej nie chce bo nie ma lepszej ? (w tej cenie )
płyta - gigabyte ga-z270 gaming k3 lub coś tańszego to msi b250m gdzie można wsadzić tylko ramy 2400 
ramy pod tą lepsza płyte corsair vegance lpx 3000mhz lub pod tą tańsza ballistix sport lt 2400 mhz
czy to będzie hulać zasilacz ogarnie  jak myślicie prosze o pomoc? 

Opublikowano

Kiedy będzie ten zestaw kupował?

Jaki masz monitor?

Zamierzasz podkręcać procesor?

A co do tego co tutaj proponujesz to nie warto już brać Inteli z serii 7 od kiedy mamy serię 8 na rynku.

Opublikowano

napisałem , że nie zamierzam kręcić bo po prostu się nie znam monitor stary dość asus 22 cale vw225n 
jeśli tylko się zdecyduje to jutro nawet .
i8 to jest pod coffe lake ? także co polecasz może wyjsc do 4k max

Opublikowano

Możliwe , że taki złoże jak to wygląda fps zobaczę już sobie po filmach głownie gram w tanksy gdzie na swoim fx i tak jest nieźle... bf1 oczywiście gdzie już na moim amd jest źle no i oczywiscie chce odpalać wszystkie nowe tytuły na max .. mam rozumieć , że dam rade na tym zestawie ? 
i jak to będzie z moim zasilaczem silentium vero L1 500w da rade  ?

Opublikowano
2 godziny temu, Janek9412 napisał:

i jak to będzie z moim zasilaczem silentium vero L1 500w da rade  ?

Skoro nie zaproponowałem Ci innego zasilacza to chyba logiczne, że sobie bez problemu poradzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...