Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] OpenSectors - Zaawansowany framework do sektorów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dominik148
Opublikowano

^ Łyka łyka jak pelikan :v 

@Topic 

Dobra robota.

Mniemy nadzieje ze nie porzucisz szybko tego projektu jak inne. Powodzenia!

Opublikowano
15 godzin temu, TheMajster napisał:

"chcem" i wszystko jasne. Gdzie ciebie dziecinko obrazilem? Jak byś potrafił programować to byś nie zadawał takiego pytania. Ale po co na jakimś gów*** sektory? najpierw musisz miec graczy, żeby sektory mialy jakikolwiek sens. Wracaj do podstawówki i to migiem, podszkol czytanie ze zrozumieniem :) 

Po pierwsze to niechoncy napisałem "chcem" a po drugie to nie będę się cofał do podstawówki, ja mam swoich ziomali w gimnazjum 2, 3 klasa :):)a po trzecie to mój serwer to nie gówno!!!11! Stoi na enderchest więc to o czymś świadczy :D

Opublikowano
10 godzin temu, dominik148 napisał:

^ Łyka łyka jak pelikan :v 

@Topic 

Dobra robota.

Mniemy nadzieje ze nie porzucisz szybko tego projektu jak inne. Powodzenia!

A skąd mam wiedzieć czy typ specjalnie to pisze czy jest niedojebany umysłowo? nie znam go, więc pisze co myśle..

7 godzin temu, Zimmex129 napisał:

Po pierwsze to niechoncy napisałem "chcem" a po drugie to nie będę się cofał do podstawówki, ja mam swoich ziomali w gimnazjum 2, 3 klasa :):)a po trzecie to mój serwer to nie gówno!!!11! Stoi na enderchest więc to o czymś świadczy :D

Dziecinko, jeżeli specjalnie to piszesz, to nieźle masz najebane na bani, że wgl chce ci sie to pisać. Poziom adekwatny do poziomu podstawowego.. (kliknij "wyloguj sie" i nie wracaj)

A jeżeli nie, kliknij "wyloguj sie" i nie wracaj..

Zadam to samo pytanie do ciebie.

5a9511c0e511ccb3e69827052e81bae4.png

Opublikowano
7 godzin temu, TheMajster napisał:

A skąd mam wiedzieć czy typ specjalnie to pisze czy jest niedojebany umysłowo? nie znam go, więc pisze co myśle..

Dziecinko, jeżeli specjalnie to piszesz, to nieźle masz najebane na bani, że wgl chce ci sie to pisać. Poziom adekwatny do poziomu podstawowego.. (kliknij "wyloguj sie" i nie wracaj)

A jeżeli nie, kliknij "wyloguj sie" i nie wracaj..

Zadam to samo pytanie do ciebie.

5a9511c0e511ccb3e69827052e81bae4.png

Po pierwsze proszę mnie nie obrażać. Po drugie jesteś osobą bardzo toksyczną dziwie się, że nie dostałeś jeszcze bana. Nie będę się już więcej wypowiadał bo po prostu szkoda mi czasu na takiego robaka jakim jesteś Ty. Jeszcze tak na marginesie ile ty w ogóle masz lat? Bo na pewno więcej niż 17 nie masz xD 

Opublikowano
5 godzin temu, Zimmex129 napisał:

Po pierwsze proszę mnie nie obrażać. Po drugie jesteś osobą bardzo toksyczną dziwie się, że nie dostałeś jeszcze bana. Nie będę się już więcej wypowiadał bo po prostu szkoda mi czasu na takiego robaka jakim jesteś Ty. Jeszcze tak na marginesie ile ty w ogóle masz lat? Bo na pewno więcej niż 17 nie masz xD 

Nie rob syfu w temacie pajacu :).

@topic

Dawno nie widzialem tak ambitnego i dobrze wykonanego projektu na mpcforum, polecam.

Opublikowano
5 minut temu, __AHA__ napisał:

Nie rob syfu w temacie pajacu :).

@topic

Dawno nie widzialem tak ambitnego i dobrze wykonanego projektu na mpcforum, polecam.

@offtopic

Proszę mnie nie wyzywać bo zaraz pójdę do admina i wylecisz z tego forum.

Opublikowano

Pierwszy raz widzę gównoburzę na MPCForum w której nie uczestniczę. :D

Ale nie zamierzam, chciałbym tylko zakomunikować że niedługo zabiorę się za nowe aktualizacje, póki co chce skończyć naukę Kotlina oraz dokończyć parę komercyjnych projektów.

Weszła także spora aktualizacja do OpenGUI.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano
Dnia 14.04.2018 o 09:00, Zimmex129 napisał:

Jak toksyczną? Uzasadnij swoją wypowiedz..

Nie dostałem bana, bo pisze prawde. A od kiedy za prawde jest ban ?

Kolego, jak dodasz 4 do tych 17 to wyjdzie tobie liczba wiosen za mną ;)

Opublikowano
Dnia 15.04.2018 o 21:09, TheMajster napisał:

Jak toksyczną? Uzasadnij swoją wypowiedz..

Nie dostałem bana, bo pisze prawde. A od kiedy za prawde jest ban ?

Kolego, jak dodasz 4 do tych 17 to wyjdzie tobie liczba wiosen za mną ;)

@Offtopic

Dobra wróciłem bo dostałem bana na pisanie xD

Więc tak toksyczną ponieważ zadałem tylko proste pytanie, nie udzieliłeś mi na nie pełnej odpowiedzi i zacząłeś w dalszych postach mnie obrażać. Mogłeś zignorować mój post i nic nie pisać.

Nie, za prawdę nie ma bana.

Powiedzmy, że ostatnią odpowiedź zignoruje..

także to tyle mojej wypowiedzi, nara.

@Topic

Czekam na wersję Stable sektorków, serwer na enderchest czeka <3<3 

(btw. tak trolowałem w poprzednich postach przepraszam administracje już nie będę <3 )

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Plugin] OpenSectors - Zaawansowany framework do sektorów
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

do matury Grzegorz sie uczyć a nie...

btw jak ci rozprawka poszła?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, z tego co czytam to bardzo dobry projekt warty polecenia jednak mam problem wyskakuje mi blad jak daje do eclipse potem mam plik jar i nie wczytuje pluginu dalby ktoś download .jar ? Bardzo proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...