Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Giere Co Mnie Wciagnie Na Wakacje

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu 4story to tak uboga gra, że pociąć się idzie...

Serio spróbuj Runes of Magic, też polecam serdecznie :) Mu Online też kozackie, wciąga elegancko a radość z dobrego dropu jest duża :)

Skąd masz info, że C9 EU w lipcu ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jak chce se pograc dla zabawy, to polecam Dragonica, ale ma bajkowa grafike xD

A jak juz w twoich kryteriach to MU !!! Stary, ktos tu pisze 4story...nawet tego nie sciagaj to taka nudna gra, ze masakra...lepiej se w metina pograj jak masz sciagac 4story i grac w ten shit.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak:

4story gralem masakra .... 2 godziny i flaki z olejem

mu online mi nie dziala na viscie pisalem ze 4miechy temu temat i przez miesiac nie mialem odpoiedzi (mam oryginala viste)

silkroad dlugie wbijanie... na privach sie nie bawie bo syzbko padaja

wow- w to sprubowalem na free wersji n global 10dni spodobalo mi sie. Ale 20gb?!?

narazie sprubuje rom'a i z MUUUUU sie pobawie

fundusze na abonament mam ale jak mam oplacac to w cos co umiem grac i wiem ze bede tam gral przez dlugi czas ;p

Opublikowano

Fallout 3 Game of the year edition (Fallout 3 i wszystkie dodatki :D) Poprostu miodzi samego Fallouta 3 bez dodatków gdy nie idziesz głównym wątkiem to odwiedzanie i plądrowanie wszystkiego to cud miód i orzeszki :D

W Fallout 3 jest chyba z 160 lokacji a główny wątek obejmuje z jakies 20? Więc strasznie polecam

Ale to nie MMORPG więc trudno :P

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Polecam Runes of Magic, naprawdę super gierka - bardzo podobna do WoW, tylko darmowa. Miliony qestów, sporo dłuższych niż przynieś zabij przekaż, możliwość posiadania domu (za darmo!!) oraz zamku gildi (też za darmo!), sporo zróżnicowanych klas - istnieje dwuklasowość, co znacznie urozmaica rozgrywkę. Oprócz tego jest olbrzymia mapa, dobra grafika, instalka być może jest dość duża (ok 5gb) ale MOŻNA JĄ KUPIĆ W NAJNOWSZYM PLAYU ZA 10zł WRAZ Z WSZYSTKIMI PATCHAMI i 3 BARDZO DOBRYMI GRAMI (Gohtic 3, The Path, Velvet Assassin)

ta 0.0 kupiłem dzisiaj Play-a i tam gówno wiem ze jest Gothic 3 The Path i Velvet Assassin ale Runes Of Magic nie jest cały tylko 1GB pllików-.- a reszte 5,3 trzeba pobierać-.-

fs.png

Opublikowano

Skąd masz info, że C9 EU w lipcu ?

http://www.mpcforum.pl/topic/163104-c9-continent-of-the-ninth/page__p__1078291entry1078291

W drugim poście Lakus tak napisał, więc pozostaje mi wierzyć. :D

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ja osobiście polecam Lineage2, sam zaczną grać od nowa, wraz z rozpoczęciem wakacji. Tej gierki nie można porównywać z metinem, ponieważ L2 jest o niebo lepsze od metka ;)

Aczkolwiek WoW też nie jest zły, ale lepszy L2 ;) Pozdro :)

(Liczę na MINUSY :) )

Opublikowano

Polecam Cabal Online. Osobiście nie grałem, ale nie długo mam zamiar.. Słyszałem ,że nawet GF wykupił już Polską domenę, więc może wyjdze po Polsku już w wakacje.. (mam taką nadzieję) Grafika jest zajebista.. skille też super fajne questy itp.

LoL . ?

Opublikowano

grałem w cabala, cóż gra praktycznie niczym się nie wyróżnia od innych mmo (sun, silkroad) większość wbijania lvl to questy, a z kolei te polegają w większości na zabij to i to. spoko skille i cóż chyba tyle. gra nie zajmuje nawet 1gb więc przyzwoicie jak masz czas to możesz pograć

Opublikowano

Polecam ci gierkę - Martial Heroes

1. Wbijasz sie tylko raz ;]

2. Jest 14 skilli ktore rozwijasz na lv.1 2 itp. np. Fire Wind lv1. potem od x lvla odblokujesz Fire Wind lv.2 itp.

3. Nie bajkowa - akcja to takowo chiny / japonia

4. Nie nudzi się

www.martialheroes.eu - Stronka

Forum polskiego nie podam bo w regulaminie pisze że nie można - ale troche podobna nazwa ( inna końcówka )

Client waży koło 500mb

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Kał online, tibia,margonem,metin,cabal,silkroad,last chaos,kubus puchatek.

sry nie patrzałem na datę.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tibia. Wciągnie cię na dłuuugoo, jeżeli będziesz grał na serverach prywatnych, głównie po to, aby się bić z gildiami. Sam tego doświadczylem.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Po kiego grzyba to piszecie, jeżeli autor pisał to rok temu?

Dla zainteresowanych, wow to jak na razie najlepsza gra mmo.

Niedługo ma wyjść cabal2, zobaczymy.

Ja oczekuję na guild wars 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...