Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Giere Co Mnie Wciagnie Na Wakacje

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma sie wbijac za pierwszym razem (a nie jak w silku 4h)

ma nie byc 6 skilli na cala gre (np. jak w metinie)

ma nie byc bajkowa grafika(flyff) ale nie musi byc koniecznie 3d

ma sie szybko nie nudzic (last chaos)

i bez farmienia skilli :)

chodzi mi o gry w stylu diablo ale ktorych gra nie konczy sie po miesiacu przez ktory sie wbija lvl 99 i full eq zrunowane xD

Opublikowano

Ja też zacznę grać w WoW'a ale przy moim necie to się będzie całe wakacje ściągał więc od jutra zacznę xD

1282649553-U148832.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

WoW

Ile to teraz zajmuje WoW ze wszystkimi patchami?

Gość Mounthains
Opublikowano

20,6gb zajmuje mój :<

To ja zostanę na MPC -.-

Opublikowano

Ja polecam Dungeon & Dragons Online gra była płatna ale teraz w większej części jest darmowa ale grać za darmo można bardzo długo i można osiągnąć to co gracz kory płaci . Więc bardzo polecam :D

Gość Mounthains
Opublikowano

haha :D

płytki na allegro do wow'a bez cd-keyów dostaniesz za 30zł więc nie ma problemu :P

Nieee, bo się wciągnę i będę nieaktywny na MPC ;< tak jak rok temu -.-

top@ Mu online albo WoW

Opublikowano

On chciał grę bez bajkowej grafiki, a WoW taką ma :D RoM fajna gierka, ale ja na wakacje, jak tylko wyjdzie europejska wersja to będę grał w C9. Nie mogę ci jej jeszcze polecić, bo nie wiem jeszcze kompletnie co w tej grze jest, wiem tylko tyle co oglądałem na yt. Powiem tylko, że sam system PvP Jest bardzo ciekawy. W spoilerze podaję filmik z pokazanym PvP.

Opublikowano

to jest tylko ekran wyboru postaci i do tego na TBC, to co pokazałem to upcoming update czyli Cataclysm, który niedługo ma wyjść, i tak właśnie będzie wyglądała grafa na full detalach. Bije wszystkie inne gry mmo na łeb :)

Opublikowano

Może, nie wiem, nie ma co się rozgadywać, bo jeszcze nas zwarnują za spam :D Ja jednak zostanę przy C9 na wakacje, o ile mi gierka pójdzie :D

Opublikowano

Tak na marginesie ,co to te C9

WoW,Może Lineage II albo Silkroad.

Nie jestem pewiem ,ale z WoWem na 100%.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Sebos, C9 to skrót od nazwy Continent Of The Ninth. Extra gierka (w lipcu ma wyjść wersja europejska - obecnie tylko KR, z tego o czym poinformowała mnie pewna osoba). Oglądnij sobie filmiki na YT.

Opublikowano

Polecam Runes of Magic, naprawdę super gierka - bardzo podobna do WoW, tylko darmowa. Miliony qestów, sporo dłuższych niż przynieś zabij przekaż, możliwość posiadania domu (za darmo!!) oraz zamku gildi (też za darmo!), sporo zróżnicowanych klas - istnieje dwuklasowość, co znacznie urozmaica rozgrywkę. Oprócz tego jest olbrzymia mapa, dobra grafika, instalka być może jest dość duża (ok 5gb) ale MOŻNA JĄ KUPIĆ W NAJNOWSZYM PLAYU ZA 10zł WRAZ Z WSZYSTKIMI PATCHAMI i 3 BARDZO DOBRYMI GRAMI (Gohtic 3, The Path, Velvet Assassin)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Age of Conan:Hyborian Adventures

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...