Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką od Razera

FoksonWWO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z myszką Razer DeathAdder Elite kupiłem ją 2 dni temu ogólnie myszka jest zajebista na pulpicie śmiga bez żadnych zarzutów lecz gdy gram w CS GO co jakiś czas w losowych momentach ścina mi na 3 sekundy po czym znowu wraca do normy to nie jest wina szybkiego poruszania myszka dzieję się to nawet wtedy gdy biegnę prosto przed siebie nie ruszając myszką próbowałem chyba już wszystkiego sterowniki mam aktualne odinstalowywałem i instalowałem synapsa 3.0 zmieniałem HZ 125/500/1000 zmieniałem również odczyt myszki (m_rawinput) dodam jeszcze że wszystkie porty usb zostały sprawdzone oraz wyłączyłem w każdym opcje oszczędzania energii plan zasilania mam na najwyższej wydajności robiłem defragmentacje dysku skanowałem antivirusa oraz używałem cclenera próbowałem również z kalibracją myszki w synapsie oraz dałem liftoffrange na 1 czyściłem myszkę oraz sensor fpsy są stałe gdy myszką się ścina wątpię że to wina usb czy myszki bo wszystko jest si dzieję się tak tylko wtedy gdy gram proszę o pomoc co prawda da się grać ale jest to strasznie irytujące gdy wiesz że wydałeś na myszkę 260 zł i nie spełnia ona swojej roli. :aaa:

Sprzęt:
Windows 10 64bit
Processor Intel(R) Xeon(R) CPU X5460 @ 3.16GHz 3.16GHz
Karta Graficzna Ge Force GTX 1050 TI
Ram 6 GB
Ustawienia w grze
Czułość DPi w grze 400
Sensivity 1.4
Podkładka
http://www.incomgroup.pl/2018/01/03/podkladka-defender-gaming-black-xxl-400x355x3mm/

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Problem z myszką od Razera
Opublikowano

Niestety mam Synapse 3.0 i nie ma tu takiego czegoś :( miałem już ściągnięte synapsa 2.0 i próbowałem zrobić tak jak mówisz niestety bez skutku z moich obserwacji wynika że dzieję się to raz na około 5-6 minut wygląda to tak jakby coś przestało na chwilę działać lub się uruchamiało po czym wraca do normy zastanawiam się czy nie jest to wina może taniej podkładki skoro ta myszka jest dość wymagająca do może podkładka sobie jakoś nie radzi pomocy :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Usuń parametr -high z opcji uruchamiania. Powinno pomóc, jeżeli w ogóle masz go dodanego.

Rankboosting (Sygnatura).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...