Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft - coś innego (cały zespół)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem Fabian i mam 18 lat. Długo siedzę już w sourcemodzie (piszę pluginy na zamówienie i składam paczki dla ludzi), więc postanowiłem, że wejdę w jeszcze jakiś projekt. Padło na minecrafta, z racji, że już kiedyś, kilka lat temu próbowałem... teraz to wróciło, chcę stworzyć fajny serwer, który przyciągnie mnóstwo graczy. Bardzo szybko się uczę i chętnie pokonuje różne trudności, czasami jest trudno, ale nie poddaję się. 

Poszukuję:

• Technika - chociaż zawsze staram się robić wszystko sam, to teraz chętnie zacznę z kimś współpracować, najlepiej jakby osoba umiała więcej ode mnie, ponieważ zawsze dobrze jest się kogoś mądrego o coś podpytać, osoba ta będzie jednocześnie administratorem serwera oraz moim wspólnikiem,
  • Administratorów - na samym początku osoby te odpowiadać będą za zbieranie pomysłów, kontakt z nami, może jakąś inną pomoc(?)
  • YT`berów - pomysły, informacje o tym, co widzieli na innych serwerach, co może spodobać się graczom, co najchętniej oglądają na ich kanale. Dodatkowo: reklamy serwera w fazie testów, informacje o starcie, informacje o tym co aktualnie robimy, dużego zaangażowania w projekt.
  • Budowniczych - osoby kreatywne, z dużą liczbą pomysłów,
  • Grafik - wykonywanie bannerów etc.
  • oraz innych członków zespołu!

To co napisałem wyżej to zupełne minimum, fajnie, jakby zgłaszały się osoby, które potrafią coś więcej. Stwórzmy coś fajnego!

Więcej informacji na PW, proszę pisać tutaj w miarę fajne zgłoszenia, nie opisujcie się w dwóch zdaniach, bo to zdecydowanie za mało!

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...