Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie sieci serwerów - potrzebuje prawej ręki

Lupik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejde od razu do rzeczy, posiadam kilka serwerów dedykowanych, jeden stoi całkowicie nie używany i postanowiłem że chciałbym go przeznaczyć pod serwery CSa.

Potrzebuje osoby, która zaopiekuje się serwerami ( grania na inych w wolnych chwilach sam oczywiscie tez to bede robil) oraz postawi całe forum i bedzie je administrować.

Ja ze swojej strony dostarczam serwer w pełni skonfigurowne.

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

W forum jako modek chetnie pomoge a w grze jako admin do robienia ssow itp itd jeszcze chetniej ci pomoge,

Jedyny moj - to brak steam ale mozemy pograc razem pogadac na ts bez problemu bylem juz adminem na sieci l4c ale niestety siec upadla ;/

Screeny robic umiem banowac/kickowac tez bez problemu.

Znajomosc plugiunow dam na 1 poniewaz umiem tylko robic ssy banowac kickowac i to co adminowi potrzebne. 

Najlepiej jak byl by to serwer dd2 moge spokojnie dziennie 3-6 godzinek posiedziec i pograc przynajmniej bede mial serwer bez cheaterow.

Czesto tez gram nocami jak i widac teraz a cheaterow najwiecej wtedy ;)

jesli jestes zainteresowany napisz na pw

/edit

dodam ze jak bede mial admina jak pisalem wczesniej to bedzie jedyny serwer na ktorym bede grac.

Jedyne moje warunki zeby nie bylo nasrane pluginow.

Pokazane obrazenia przy celowniku, "wh" dla admina na spect (ulatwia ocene odpalow) +plugin ze jesli ktos wcisnie insert delete lub fX adminowi wyskakuje to na czacie ;) 

Opublikowano

Eldo, jakbyś potrzebował pomocy przy forum i serwerze to pisz prywatną, od strony serwera technicznie wyrabiam myślę bez problemu, a forum mogę nadzorować dzień w dzień + mogę tworzyć grafikę wszelkiego rodzaju... od plakatów sieciowych po loga, reklamy, różne ogłoszenia czy bajery forumowe! :D

1921.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...