Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7.2][RPG] Davathar
Opublikowano

Jeżeli jest to serwer RPG i ma 100 slotów, to trochę mało, chyba że równie mało osób gra.

Moim zdaniem średnia wersja pod taki serwer, co raz to mniej ludzi już gra na 1.7.X, mógłbyś/moglibyście postarać się na 1.9.X albo na najnowszą.

Ładna prezentacja chociaż krótka ;) 

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano
1 minutę temu, Fari_Go napisał:

Jeżeli jest to serwer RPG i ma 100 slotów, to trochę mało, chyba że równie mało osób gra.

Moim zdaniem średnia wersja pod taki serwer, co raz to mniej ludzi już gra na 1.7.X, mógłbyś/moglibyście postarać się na 1.9.X albo na najnowszą.

Ładna prezentacja chociaż krótka ;) 

To serwer RP i całą odpowiedzialność za ten błąd biorę na siebie, ja tylko wysłałem tą i moja wina, że żle wpisałem tytuł.

Dziękujemy za komentarz, większość modów najlepiej sprawuje się na 1.7.10 (tych co używamy stąd ta wersja). Myślę, że nie bedzie to problemem, ponieważ planujemy własny luncher w póżniejszym czasie.

Prezentacja również jest chwilowa, po prostu uznaliśmy, że nie ma co zwlekać i trzeba pochwalić się ludziom tym co tworzymy i zachęcić ich do zapoznania się z tym co jest przedstawione na discordzie - bo tam przede wszystkim zawarte są informację o serwerze, ;) polecam zobaczyć.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7.10][RP] Davathar
Opublikowano

Czekam *.*

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reklama prezentuje się nawet spoko. Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach tryby RPG są trochę przestarzałe. Jakie mody posiadasz na serwerze? Wersja niska, ja tam uważam, że chociaż wersja 1.11, by musiała być. Ile gra tam średnio graczy? Grafiki mi się zlewają.  Moja opinia w skali od 0 do 10 wynosi 5

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Dnia 21.04.2018 o 17:54, Yadomi napisał:

Reklama prezentuje się nawet spoko. Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach tryby RPG są trochę przestarzałe. Jakie mody posiadasz na serwerze? Wersja niska, ja tam uważam, że chociaż wersja 1.11, by musiała być. Ile gra tam średnio graczy? Grafiki mi się zlewają.  Moja opinia w skali od 0 do 10 wynosi 5

Cóż opinie zazwyczaj wystawia się jednak, po tym jak się pogra na głównej wersji. Aktualnie nadal trwają pracę, jesteśmy po beta - testach, na których grało średnio 10 osób (około 30 jest zadeklrawowanych na tą chwilę). Modów troszkę jest, m.in thaumcraft, czy bibliocraft. Wersja 1.7.10 ze względu właśnie na mody i konfigurację pluginów. Będziemy mieli własny luncher lub jakiś łatwiejszy sposób wklejania modów, więc nie powinno być problemu z wejściem na serwer. Aktualnie datę startu stawialibyśmy gdzieś na... początek wakacji myślę.

• 2 miesiące temu...
  • ThePoc zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...