Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomoc

pokrz24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje planu treningowego drużynowego i trening indywidualny.

Na razie chcemy poprawić się indywidualnie i zgrać się lepiej ponieważ na nowo drużyna powstała potem chcemy trenować drużynowo czyli smoke taktyki itp. I mam do was prośbę kto ma większą wiedzę na ten temat niech się rozpiszę co mamy trenować sami co drużynowo. 

W teamie rangi są od mg1 do dmg mamy po 1400h przegrane w grze 

Tak wiem że indywidualnie to dm i mapy z warsztatu ale jednak potrzeba to jakoś rozpisać czy w danym dniu robić je wszystkie po jakimś określonym czasie czy jednak rozdzielić to na kilka dni po np. 30 min ? 

Oczywiście w drużynie jest podział na role.

Jeżeli ktoś chce mi pomóc bardzo będę wdzięczny Dziękuje 

Opublikowano

Każdy niech pogra solo przed meczem wspólnym +/- godzinę na serwerze DM (każdy na każdego) lub offline z botami (FastAim/AimBotz). Oglądajcie analizy meczy Kubika albo kogoś innego, takty z YT i przećwiczcie to trochę na sucho. Od razu mówię, że nie będą Wam taktyki wychodziły od początku, musicie się zgrać. No i przede wszystkim grajcie MM'y wspólnie i zdobywajcie jakiekolwiek doświadczenie. 

Zdradzę Ci jednak, że 1400 godzin to jest nic, od razu mogę założyć, że skillowo słabo. Lepiej zająć się grą indywidualną, a z teamem graj sobie wieczorem jakieś mixy. Nawet jeżeli już ogarniecie jakieś pomysły to inni zjedzą was AIM'owo. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

poradnikcsgo.cba.pl/prawiee/index.html

Zgranie przyjdzie wam z czasem, po meczach zwracajcie uwage na akcje które źle poszły bo coś nie tak sie dogadaliscie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...