Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny sezon FT.

Deekin1922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka Naklejka Ziomeczki :13_upside_down:

Wie ktoś może kiedy zacznie się 3 sezon Fairy Tail ??

Słyszałem że to już finałowy, wiecie coś o tym ? :10_wink:

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano

A co do ostatniego pytania, to tak, powinien być finałowy, manga się zakończyła. Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak beznadziejnej kreski jak na trailerze. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No to w takim razie, jeśli manga się skończyła, to ma być ostatni sezon to wierze w to że jeśli będę miał niedosyt to chociaż jakieś filmy będą kiedyś ;D 

A bynajmniej fillery, tak jak (chyba) było to w 2 sezonie z tym "Zero?".

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano
17 godzin temu, Deekin1922 napisał:

No to w takim razie, jeśli manga się skończyła, to ma być ostatni sezon to wierze w to że jeśli będę miał niedosyt to chociaż jakieś filmy będą kiedyś ;D 

A bynajmniej fillery, tak jak (chyba) było to w 2 sezonie z tym "Zero?".

filmy niewykluczone, równie dobrze może wyjść jakiś spinoff.

filery pewnie będą, bo jak to tak :)  zero było na podstawie mangi więc nie za bardzo filer

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano
10 godzin temu, RaVersoN napisał:

http://www.fairytail.wbijam.pl/

Stąd bierz informacje dotyczące tej serii.

Dzięki za info.

1 godzinę temu, chaterchater napisał:

filmy niewykluczone, równie dobrze może wyjść jakiś spinoff.

filery pewnie będą, bo jak to tak :)  zero było na podstawie mangi więc nie za bardzo filer

Dzięki za odpowiedź :10_wink:

frsthnotesygn.gif

Opublikowano

Meh, nie liczyłbym na fillery, wydaje mi się, że FT skupi się na wyprodukowaniu całości i walkach, aby jak najwięcej zarobić. Fillery mogłyby to popsuć - chociaż poziom mangi wcale nie powala, więc nie wiem czy można tutaj mówić o popsuciu. Spekulacje spekulacjami, pozostaje czekać do sezonu letniego. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano
12 godzin temu, KlauS. napisał:

Meh, nie liczyłbym na fillery, wydaje mi się, że FT skupi się na wyprodukowaniu całości i walkach, aby jak najwięcej zarobić. Fillery mogłyby to popsuć - chociaż poziom mangi wcale nie powala, więc nie wiem czy można tutaj mówić o popsuciu. Spekulacje spekulacjami, pozostaje czekać do sezonu letniego. 

No w sumie to właśnie wszystko zależy jakie będą mieć do tego podejście, może po skończeniu sezonu dadzą dodatkowy epizod. Kto wie :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

frsthnotesygn.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co słyszałem to jego premiera ma być w październiku tego roku. Ten sezon ma mieć mniej niż 100 odc., ale za to będzie miał jakieś historie poboczne. Z niecierpliwością czekam na kontynuację mojego ulubionego anime :D 

• 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano

Nie mogę się doczekać, żałuję jedynie, że to anime się kończy wraz z wyjściem trzeciej serii. :((

Anime mogłoby trwać i trwać :((

nWHug0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...