Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit anticheat nie działa

We4reYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobralem i zainstalowalem program ktory jest wymagany do gry faceitow a dokladnie faceit anticheat. Wszystko spoko ale gdy probuje otworzyc ten program to wyskakuje mi: Your system is out of date, you are missing important Windows updates!. Nie wiem dokladnie o co chodzi tyle ze mam zaaktualizowac cos w windowsie? Nie znam sie za bardzo na tej calej informatyce xD moglby ktos po krotce napisac co powinienem zrobic w tym przypadku? Z gory dziekuje 

Opublikowano

Jak Windows oryginalny (aktywowany oryginalnym kluczem zakupionym w sklepie) to odsyłam tutaj. Jeśli masz wersję 64bit ściągasz aktualizację 64bit, analogicznie z 32bit.

Jeśli masz piracką kopię Windows 7 to niestety ale musisz zainstalować taką wersję, która posiada tę poprawkę.

Opublikowano

Chyba mam oryginalny bo gdy byl kupowany w sklepie kilka lat temu to dostalismy plytke z tym windowsem. Rozumiem ze mam pobrac wszystko z tego linku co podales? Jesli nie to powiedz ktore bo jestem totalnie ciemny xD

Opublikowano
1 godzinę temu, We4reYoung napisał:

Chyba mam oryginalny bo gdy byl kupowany w sklepie kilka lat temu to dostalismy plytke z tym windowsem. Rozumiem ze mam pobrac wszystko z tego linku co podales? Jesli nie to powiedz ktore bo jestem totalnie ciemny xD

Nie pobierasz wszystkiego, tylko pobierasz plik dla Twojego systemu. Sprawdź zakładkę ,, Produkt '' i opis

Opublikowano

Jest to zależne od tego, czy masz 32/64bitowy system.

Jeżeli 64bit to pobierasz ten drugi link, natomiast dla 32bit pobierasz ten trzeci.

Opublikowano
1 godzinę temu, We4reYoung napisał:

Zrobilem tak jak napisales i nadal nie dziala :/

Bez tytułu.png

Wejdź do Windows Update i wyszukaj nowe aktualizacje

Ewentualnie jakbyś nie miał SP1 zainstalowanego, to zainstaluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...