Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny ?

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z jakiego hostingu najlepiej kupić bota muzycznego? Najlepiej jak najtańszy :D Kiedyś posiadałem bodajże z netspeak ( to jakoś 20zł chyba ) oraz z multigamingu ( 10zł jakoś) jednak było to dość dawno, może jakieś inne hostingi ktoś poleci czy coś? 

+ czy kupienie jakiegoś taniego vps tylko pod bota jest opłacalne? czy lepiej się nie bawić i po prostu kupić gotowego ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Na byle jakim vps'ie nawet za 5 złoty można postawić z 20 music botów. Polecam nazwa.pl / aruba pod to ;d ogólnie ale kwestia to umieć dobrze zainstalować, bo ogólnie limit to 2 music boty. Ale jak się zrobi na różne porty to tak 15-20 nawet można mieć 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2/26/2018 o 11:50, Manna;3 napisał:

Witam.

Z jakiego hostingu najlepiej kupić bota muzycznego? Najlepiej jak najtańszy :D Kiedyś posiadałem bodajże z netspeak ( to jakoś 20zł chyba ) oraz z multigamingu ( 10zł jakoś) jednak było to dość dawno, może jakieś inne hostingi ktoś poleci czy coś? 

+ czy kupienie jakiegoś taniego vps tylko pod bota jest opłacalne? czy lepiej się nie bawić i po prostu kupić gotowego ?

Napisz do mnie, shostuje Ci pare botow za naprawde niska cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...