Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno yang na allegro/Global/Bany

xBishop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam do was pytanie,wiadomo że kupno yang/wonów na allegro na globalu jest zakazane,aczkolwiek jak dobrze wiem robi to mnóstwo osób(bo lepiej się opłaca yang na allegro jak np w ISa) i czy z powyższym GF jest bezradny?.

Zawsze się można wytłumaczyć że w darowiźnie i mogą naskoczyć,ale taka "porządna' firma i nie daje rady z tym :D ?

Opublikowano

No w sumie nie głupie :D .

No ale nie mogą np, jakieś logi handlu śledzić czy coś i wtedy widać kto często powiedzmy "dostaje" duże ilości yang :D ?

Opublikowano

Nie robią chyba, że transakcja liczona w tysiącach ale to rzadko. Kiedyś bardziej pilnowali teraz nie chcą tracić resztek graczy. Temat można zamknąć

SNq6Ku7.png

Opublikowano
Dnia 25.02.2018 o 17:33, Ups... napisał:

Co mają zrobić? Kupować te yangi przez allegro, żeby dostać się do danej osoby czy co? xD 

Tak kiedyś zrobili mi na jednym z prywatnych serwerów jak sprzedawałem za małe paczki yang xD Bana dostałem oczywiście a yangi o wartości 1000PLN+ poszły się kopulować.
Na PL tak nie robią, także easypeazy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...