Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z czarnymi paskami!

adamo61234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z paskami w cs go, głównie chodzi mi o to , że przestawiając na proporcję w ustawieniach NVIDIA nie daje mi na rozdzielczości 1280x960 i 1024x768 pasków po bokach ekranu tylko u góry tak jakby mój monitor na 4:3 wymuszał panoramiczny ekran, nie jest to jakiś super monitor ma 19 cali i jest z LG nie mam już żadnego pomysłu co mogę z tym zrobić, próbowałem już wszystkiego a paski po bokach na 1024x768 otrzymuje dopiero jak zmienię na brak skalowania. Jednak na brak skalowania daje mi paski u góry na dole i po bokach tak jakbym grał w takim kwadracie. Moja natywna rozdzielczość to 1280x1024  Proszę o pomoc!

Opublikowano

Może spróbuj na monitorze rozciągnąć ekran ja tak robilem w gta sa jak masz przyciski po boku albo na dole ch** wie to to na nich coś pokombinuj 

Opublikowano

Próbowałem też, jednak w opcjach monitora nie ma nic oprócz ustawienia jasności kolorów, przesunięcia pulpitu w lewo rób prawo, albo nasycenie barw czy jakoś tak, w opcjach mam też pokazaną rozdzielczość główną ekranu jednak jej nie mogę w żaden sposób ruszyć, jednak to jest realnie nie możliwe żeby mieć paski u góry a nie po bokach szczególnie w tych starszych monitorach no ale kolega ma monitor z tzw dupą i u niego jest normalnie ma paski po bokach chyba nic się nie da z tym zrobić. nie ma to jak mieć panoramiczne 4:3 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...