Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości stawiania/niszczenia bloków na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Nie mogę ani niszczyć, ani budować na moim serwerze MineCraft. Mam Opa na serwerze i permisje "*", ale to nic nie daje, dalej nie mogę budować na spawnie i ogólnie wszędzie. Nie mogę też pisać i bić. Chciałem sprawdzić czy tylko ja tak mam, więc powiedziałem koledze, żeby wszedł na mój serwer i on mógł normalnie niszczyć itp. Restart serwera także nie pomaga. Przeszukałem cały internet i nic nie pomaga.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli masz permisje * to bardzo prawdopodobne że nie masz odpowiedniej rangi (Czyt. gracz) a wstępna ranga (Default) nie ma uprawnien do niszczenia itp. 

335414.gif

• Biter. zmienił(a) tytuł na Nie mogę niszczyć ani stawiać bloków na serwerze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej jakbyś dał zrzuty z konfiguracji plugina z permisjami, wtedy można rozwiązać problem. Nie ma co gdybać i zgadywać co może być tego przyczyną, skoro nikt nie może tej przyczyny zbadać i następnie rozwiązać problemu.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

• Marosking zmienił(a) tytuł na Brak możliwości stawiania/niszczenia bloków na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...