Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini_Ścigacz

Gość Gorn22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary będziesz na tym wyglądał jak jakiś niedojebany chyba ze masz 1.30m wzrostu to sobie kup ale odradzam.

Opublikowano

Gorn22 Poleciał report. Denerwujesz mnie już zakładaniem tych bezsensownych tematów... (Dziwię się, że nikomu to nie przeszkadza) Mam nadzieję, że dostaniesz bana ew. warna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Też się właśnie zastanawiam nad kupnem tego czegoś ale większego i mocniejszego

http://www.allegro.pl/item429944934_szok_m...50_cc_50cc.html

http://www.allegro.pl/item425889124_cross_..._mini_bike.html (tu są inne fotki)

Filmik :

http://pl.youtube.com/watch?v=0w7wa8U8UCk&...feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=i1R7V9mQIl0&...feature=related

Może ma ktoś z was taki motorek albo wasz znajomy jeśli tak to napiszcie coś o tym

@edit

Naczytałem się o tym na pewnym forum poświęconym tym motorką

No więc tak :

Psują sie jak cholera , odpadają śrubki i no i jeszcze odgroma rzeczy

To jest made in china więc to wszystko przez to xD

Jeden dzień się pojeździ a na drugi już poodpadają jakieś uszczelki

Ogólnie nie polecam !

Opublikowano

Jest też mini chooper ale to naprawdę badziew

A tak wogóle te mini ścigacze , mini crosy i mini choopery mają silniki od kosiarek

Mateq no to co mam robić w pogaduszkach

Opublikowano

Mateq do huja przeczytaj regulamin

Ty możesz dostać bana za ubliżanie mi

Opublikowano
Mateq do huja przeczytaj regulamin

Ty możesz dostać bana za ubliżanie mi

Gorn22 Poleciał report. Denerwujesz mnie już zakładaniem tych bezsensownych tematów... (Dziwię się, że nikomu to nie przeszkadza) Mam nadzieję, że dostaniesz bana ew. warna.

W którym miejscu Cię obraziłem? I to ty dostaniesz warna albo bana za głupie tematy (spam) + double posty.

@top

Te ścigacze to szit. Pojeździsz trochę i koniec. Tyle będzie z tego przyjemności.

@edit

Kaka dzięki za obronę . ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq kurwa jak ci się temat nie podoba to w niego nie wchodz

a tak wogóle to jaki SPAM użtkownicy odpowiadają na te tematy bo mają sens

jak by tematy nie miały by sensu to po huj bym je zakładał

Opublikowano

Hmm to mój pierwszy pojazd tego typu i dotego od starszych ale nie narzekam.Narazie lobie życie ale kiedy bende miał trochę kasy mam zamiar kupić coś o wiele mocniejszego,ala krosik ale sie zastanawiam wyczynówke czy coś na miasto aby korki ominąć.

Opublikowano

@topic

badziewia badziewia i jeszcze raz badziewia. Nie opłaca się totalnie tego kupować, chyba, że ktoś na forsie śpi. Wiem z własnego doświadczenia.

Szybko się psuje, naprawdę kosztowne jest utrzymanie takiego mini-ścigacza.

@gorn

No więc tak.

Mateq cię nie obraził tylko zwrócił ci uwagę.

Ty zakładasz bezsensowne tematy, w prawie każdym jest aukcja allegro + twój spam + obrażanie użytkowników + double posty + brak ograniczenia w przekleństwach = zawieszenie na 99%

bez gif.

Opublikowano

Kaka pokaż gdzie obrażam użytkowników i bardzo rzadko przeklinam

Opublikowano

@offtop

ehh pogaduszki a nie mozna sie dowiedziec czy cos sie oplaca kupic ;/ ale to juz inna sprawa

@thopic

kupuj ja kupilem a mam 1.80 cm wzrostu niezla zabawa ale odradzam skakania przez hopki itp. boli conieco xD

Opublikowano

Dzięki Lenart o taką odpowiedź mi chodziło

@Ale niestety że jak chcesz się czymś pochwalić albo czegoś się dowiedzieć to mają do ciebie WONTY za to chcą mnie zbanować

Opublikowano

Lenart wogóle te zabawka można ją zarejestrować i czy ma homologację

A i jeszcze jedno gdzie nią jeździsz

Opublikowano

@Lenart

Mozna pogaduszki ale on już przesadza

@Gorn

Kolejny double post mam nadzieje ze warna dostaniesz a report już leci i przestań przeklinać i ublizać innym.

Opublikowano

To przecież pogaduszki są do tego żeby się pytac itp.... Wy pewnie tez takie tematy zakladaliście

@Gorn

Mi by sie nie oplacalo kupywac takiego mini scigacza wolałbym kupić Skutera

Opublikowano

@UP

ale takim mini sciagaczem nie pojedziesz na ulice ,bo po pierwsze bylo by to niebezpieczne i trudno przystosowac byloby sie do innych pojazdow ... No ,ale od kazdego pojazdu mozna wymieniac gorsze i lepsze ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...