Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

LostAngel1PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej mam pytanko poda ktos dobre stronki z viphakami do kupienie bo mam zamier kupic ale niewiem z jakiej stronki

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdz. II-a pkt.22

Opublikowano

Masz dostęp do tysiąca opcji, od do. Opcje, które nie występują w zwykłych hackach i o których można sobie w nich pomarzyć.

Popatrz w działach WarRock'a, a się dowiesz szerzej, na ten temat.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Nie, ale miałem możliwość kupna od znajomy z ghbsys'a. Ukazują mi ss'a, z jego możliwościami.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Odwiedź forum GHBSyS, wpisując nazwę w google i poszukaj na Portalu.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

W tym momencie GHBSYS nie działa. Updatują VIP hacki , nie opłaca się kupować konta.

lolheadz.png
Opublikowano

A ja odradzam kupno na mpgh, na gameanarchy dostaniecie za 25$ najlepszy istniejący hack do CA, mpgh za 20$ oferuje tylko telekilla i aimbota (z tych mocniejszych funkcji)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@up racja. Ale są jeszcze lepsze funkcje ^^ np. normalnie ciachamy nożem a tak naprawdę pojawiają się apteczki :D albo nieograniczona ilość amunicji.. ehh szkoda tylko, że przez daopay nie można go kupić

Opublikowano

Nie.

Logujesz się , klikasz kup vip , płacisz i odrazu masz przypisany VIP do konta.

lolheadz.png
Opublikowano

człowieku.. Vip hacka nie ściągniesz sobie ... chyba że ktoś tam da mini vipa na spróbowanie, gdyby ktoś udostępnił vipy to szybko były by patched a tak to się trzymają jakieś 2 czasem nawet 3 patche

Opublikowano

człowieku.. Vip hacka nie ściągniesz sobie ... chyba że ktoś tam da mini vipa na spróbowanie, gdyby ktoś udostępnił vipy to szybko były by patched a tak to się trzymają jakieś 2 czasem nawet 3 patche

Mało tego , aby używać VIPów trzeba mieć własne konto. Większość servisów banuje ludzi którzy swoje konta udostępniają innym.

lolheadz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...