Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch w 2018

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z racji ,że jest darmowy weekend z OV, to pobrałem gierkę, chwile pograłem parę rundek, i zastanawiam się nad zakupem tej gry. Mam parę pytań dotyczących gry.

Czy według Was ta gra ma jakąś przyszłość tak, żeby podziałała jeszcze 2-3 lata? Ile osób w gra? Są jakieś statystyki czy wykresy? Czy jest ona lepsza pod Paladins względem balansu/rozgrywki? (Nie interesuje mnie grafika a sama gra i jej optymalizacja, wsparcie twórców).

Opublikowano

O liczbę ludzi bym się nie martwił. Za 2-3 lata? Nikt nie wie co będzie. Może spadnie meteor i niczego nie będzie. A tak na serio to Blizzard nie jest nawet w połowie realizacji swoich planów związanych z ta grą. Z tego co wiem Blizzard nie udostępnia oficjalnych statystyk "na żywo". 

To lista zrobiona przez jednego z użytkowników Reddita który już wcześniej miał sprawdzające się informacje. Oczywiście to nie jest informacja potwierdzona przez Blizzard ale wierze że się sprawdzi.

Cytat

Styczeń – Overwatch League, Nowa mapa Blizzard World, skórki w normalnych skrzynkach
Luty – Nowy event – Rok Psa
Marzec – Nowy bohater
Kwiecień – Nowy event – Insurekcja
Maj – Nowy event – Rocznica
Czerwiec – Nowa mapa
Lipiec – Nowy bohater
Sierpień – Nowy event – Letnie Igrzyska
Wrzesień – Nowa mapa
Październik – Nowy event – Halloween
Listopad – BlizzCon & Nowy bohater
Grudzień – Nowy event – Zimowa Kraina Czarów

Overwatch i Paladins. Każdy woli coś innego. Nie wiem jak na to odpowiedzieć bo obie gry mają coś w sobie.
Gra jest stworzona przez Blizzard co już powinno świadczyć o jej jakości. Wsparcie jest i będzie jeszcze przez długi czas. Blizzard nie porzuca gier od tak. 

Mam nadzieję że odpowiedziałem na twoje pytania wystarczająco dosadnie i dokładnie.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...