Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradzione Konto;/! Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Otóż mam problem. W nocy okradli mi konto z eq (smocza +9 topor+9, Czarna.okr.+7, srebrna +8 i 35kk to te najwazniejsze rzeczy) i nie wiem co mam teraz dalej robic. Jak zarobic na nowe eq. itp. Prosze o pomoc, bedą ++.

Ps. Mam 42 lvl.

Opublikowano

najlepiej to zrób sobie nową postać załatw eq początkowe ( tarcza miecz helm na 1 lvl +6 zbrojka na 9 +6) i na 10 lvlu idz do m3 ( ziemia gildii) tam bij wilki i oddawaj expa dropia tam fmsy szybko zarobisz na nowe eq

Opublikowano (edytowane)

Można wiedzieć na jakim serwerze?

Masz jakąś wędke +5+6+7 jeżeli tak to radze postawić FB na nocke i tak 2 tygodnie z rzędu na nocke zostawiasz w dzień selasz małże i kasa sama się zrobi ;)j tak robiłem wiele razy

Edytowane przez Xerio

sygnature.png

Opublikowano

Pkt1. Usun Keyloggery i wyczysc wszystko dupiate z kompa

Pkt2. Zastosuj sie do tego poradnika KLIKAJ

Pkt3. Odrobisz wszystko w szybkim czasie

Pkt4. Polecam sure bo tanie Ku a u woja drogie :)

Pozdrawiam

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Wszystkie porady ktore znajduja sie UP sa okey po 1. Nalezy usunac keyloggera bo to dlatego pewnie zostales okradziony !

po 2. Zrob sobie 2 chary jeden na FB, a drugi na 3 ziemie, znajdziesz poradnik z czego leca fms, kozy, riby itd.

Sa to 2 najszybsze sposoby na latwe odrobienie yang ;) Chyba ze wolisz byc HardCorem i latac na metki ;P Twoja wola ;) Licze na + Choc wiele nie wskuralem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy Em2 Andrzeja to keyloger bo bo innych nie mam hacków...

Nie to nie Keylogger

Serwandes Jinno też gram :) Powiedz jaki nick może pomoge

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2x Up.

Od Andrzeja napewno nie ma keylogera.

Więc tak:

Wpierw ściągnij program "Combofix" zrobi on wszystko za ciebie usuwa on rożne syfy keylogery wirusy trojany itp.

Potem zrobić postacie na fishbota, ja obecnie łowie rybki na czterech kontach więc jedno już masz wyexp na expbocie trzy konta 30 lvle.

Ja obecnie w równe 24h zarabiam 20kk sprzedając małże po 500k!

Jest to szybki,łatwy sposób dla leniwych :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Apropo łowienia ryb. Mam kolejnyn problem. Bo nigdy wczesniej nie łowiłem ryb, niedawno chcialem zacząc wiec kupilem wędke +1 ale jak podchodze np kolo mostu w m1 to ciagle wyskakuje "nie mozesz tutaj łowic ryb" . Kto wie ocb.?

Opublikowano

1.rób to samo co robiłeś żeby zarobić na to eq

Standardowo:

2.Przeskanuj kompa

3.Zmień hasło do konta jak i e-maila

4.Zmieni antywirusa

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Apropo łowienia ryb. Mam kolejnyn problem. Bo nigdy wczesniej nie łowiłem ryb, niedawno chcialem zacząc wiec kupilem wędke +1 ale jak podchodze np kolo mostu w m1 to ciagle wyskakuje "nie mozesz tutaj łowic ryb" . Kto wie ocb.?

To zejdź niżej, żebyś już był w tej wodzie i musi śmigać.

A co do zarabiania:

Połów trochę, zrób new chara i metiny/medale etc., kop rudy :P, allegro (nie polecam;p)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...