Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]zawapps.com - Sourcemod, TS3 i więcej!

GryTrean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Napiszę kilka programów, pluginów etc w przystępnej cenie. Aktualnie programuję w:

• SourcePawn (SourceMod) - Pluginy, głównie do CS:GO, jednak mogę też napisać do np tf2 i innych gier opartych na tym silniku,
  • C# + Unity - Głównie gry - mogę pomóc przy projekcie bądź jakimś systemie,  nie piszę/robię całych gier na zlecenie!,
  • Python (+ tkinter) - Głównie pomogę przy już zaczętych projektach pisanych w właśnie tym języku, jednak mogę też napisać coś od nowa (tu głównie proste programy, algorytmy itp),
  • PHP - Backend na strony WWW oraz boty na serwery TS3. Oferuję autorskie skrypty i wykonam unikalne funkcje na zlecenie (takie, jakie zażyczy sobie klient), w tym; różne gry i zabawy, funkcje wspomagające administracje, komendy i wiele więcej!
  • JavaScript (+ p5.js, +/- node.js) - zależy od projektu, głównie strony www,
  • W MNIEJSZYM STOPNIU Java - Pluginy do minecrafta, mało zaawansowane, niska cena

Piszę też w HTML i CSS, ale tylko mniejsze projekty tj. portfolio, panel ze statystykami itp.

Po kontakt zapraszam na:

Cena zależna jest w 100% od zlecanego projektu. Im większy (a co za tym idzie - bardziej czasochłonny) projekt, tym większa będzie cena. Tak jak napisałem na początku, ceny są aktualnie niskie, zwłaszcza, że dopiero zaczynam, ale nie oczekujcie, że wykonam 10:cio godzinny projekt za 10 zł. Preferuję kontakt poprzez fanpage'a podanego wyżej, jednak odpiszę dość szybko na każdą wiadomość, wysłaną na jeden z wyżej wymienionych serwisów.

Po więcej informacji o cenie, ew wcześniejszych projektach (choć wiele ich nie jest, przynajmniej takich, które udostępniam publicznie), zapraszam do kontaktu :)

Pozdrawiam,

Krystian

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...