Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z aktualizacją oraz włączaniem.

Kupov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Serwer z którego korzystam zaczął wymagać  najnowszej wersji tsa więc postanowiłem zaktualizować moją obecną wersję. I tutaj zaczeły sie jaja. Więc tak, przy aktualizacji był problem z visualem. Jakoś go rozwiązałem i aktualizacja ruszyła aczkolwiek przebiegła nie pomyślnie. Olałem temat bo już i tak poświęciłem sporo czasu a nic nie pomogło. Ok, pobrałem najnowszą wersje i odpalam instalke a tam błąd że nie mam sp1 win7. Spoko, zrobiłem aktualizację systemu, nie pomogło, gdzieś znalazłem zeby odpalic instalke z zgodnością do visty i poszło. Odpalam zainstalowanego tsa i nagle masa brakujących plików. http://wrzuc.se/i/5a85896a24bc9 Taka ilosc brakowała. Dobra z tym wygrałem i bam jebs błąd 0xc0000142. Podmienilem plik qt5qml.dll ale to tez nic nie dalo ):   I co jeszcze dziwne to to, ze wyrąbalo mi cclenera i nie da sie go nawet zainstalowac ??  Z góry dzieki za pomoc

//edit

wersja 3.0.16 da sie odpalić ale nie mogę polączyć sie nawet na oficjalny serwer tsa

Opublikowano
2 godziny temu, Kupov napisał:

Witam. Serwer z którego korzystam zaczął wymagać  najnowszej wersji tsa więc postanowiłem zaktualizować moją obecną wersję. I tutaj zaczeły sie jaja. Więc tak, przy aktualizacji był problem z visualem. Jakoś go rozwiązałem i aktualizacja ruszyła aczkolwiek przebiegła nie pomyślnie. Olałem temat bo już i tak poświęciłem sporo czasu a nic nie pomogło. Ok, pobrałem najnowszą wersje i odpalam instalke a tam błąd że nie mam sp1 win7. Spoko, zrobiłem aktualizację systemu, nie pomogło, gdzieś znalazłem zeby odpalic instalke z zgodnością do visty i poszło. Odpalam zainstalowanego tsa i nagle masa brakujących plików. http://wrzuc.se/i/5a85896a24bc9 Taka ilosc brakowała. Dobra z tym wygrałem i bam jebs błąd 0xc0000142. Podmienilem plik qt5qml.dll ale to tez nic nie dalo ):   I co jeszcze dziwne to to, ze wyrąbalo mi cclenera i nie da sie go nawet zainstalowac ??  Z góry dzieki za pomoc

//edit

wersja 3.0.16 da sie odpalić ale nie mogę polączyć sie nawet na oficjalny serwer tsa

Prawdopodobnie musisz zaktualizować TeamSpeak 3 do najnowszejej wersji.

Opublikowano

Hah, więc tak: windows uptade ponoć wgrywał SP1 ale nie dokonca. Brak SP1 powodował jakiś bląd przez co visual 2k.15 nie mógł sie zainstalować i wywalało błąd z tsem. Pobralem z internetu SP1, zainstalowalem, ladnie visual zadziałał i ts3. Jakby ktos mial podobny problem to moge pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...