Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM na serwerze Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z tej strony Kasia. Piszę ten temat, ponieważ chciałabym zostać GM na jakimś serwerze Metin2. Dlaczego akurat ja? Ogólnie lubię pomagać innym graczom a także przy serwerze. Czy coś potrafisz? Oczywiście, że potrafię np: Przy stronie WWW/forum, znam HTML5, CSS, JS,jQ więc bez żadnego problemu sobię poradzę a także robię strony na zamówienia! Jednocześnie mogę pomóc przy plikach serwerowych, np. C++, oraz w pisaniu Questów. Czym się zajmujesz/napisz coś o sobię? Tak jak wcześniej pisałam mam na imię Kasia, lat 20. Uczęszczam do szkoły Informatycznej jako Programista.Na co dzień zajmuje się robieniem stron oraz pomaganiu w dziedzinie Tibii jako koder. Ile byś czasu spędzał/spędzała jeżeli byś był/a GM? Myślę, że w tygodniu ok 5 godzin bo jak wiecie szkoła, a w tygodniu ponad 8 godzin. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie czekam na jakieś  [gg] od was a ja się do was odezwę! Pa ;*

Mój kontakt GG:

64939039

Opublikowano

Hmmm, aż mnie to zastanawia. Mógłbym Ci dać szansę (tak głównie z czystej ciekawości), ale byś musiała złożyć podanie w odpowiednim dziale (spełniając standardowe warunki, które musiał spełnić każdy użytkownik).

Opublikowano

Napisałam tutaj, poniewaz nie wiedziałam w jakim dziale. Moderator prawdopodobnie przerzuci do odpowiedniego działu. Mogłabym prosić do Pana kontakt? Mój kontakt gg: 64939039

Opublikowano
39 minut temu, kasiaglowacka3 napisał:

Napisałam tutaj, poniewaz nie wiedziałam w jakim dziale. Moderator prawdopodobnie przerzuci do odpowiedniego działu. Mogłabym prosić do Pana kontakt? Mój kontakt gg: 64939039

Prywatna wiadomość przez to forum.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...