Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 powrót

Wislak1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, po 4 latach (!) przerwy od metin2 chciałbym powrócić na jakiś prywatny serwer bądź na oficjalnego globala.. Prosiłbym Was, aktualnych graczy metina o plusy i minusy gry na prywatnym serwerze i na globalu.. Z tego co wiem to kto wydaje setki złotych na globalu to ma wypas gierkę, natomiast na prywatnych jest łatwiej ale znowu serwery też zapewne nie są stabilne i upadają.. Znacie jakieś godne polecenia serwery prywatne?? Bardzo stabilne, i powiedzcie mi czy opłaca się zaczynać na globcu gierkę.. Proszę o poważne wypowiedzi, dziękuję bardzo :)

Dawniej WhiteSTAR1906 ;)

Opublikowano

Polecam Samia.pl - stoi już ponad rok, cały czas gra 3k graczy, a będzie jeszcze więcej bo będzie globalizacja serwera (otwarcie na zagranicznych graczy, teraz są tylko turcy z zagranicy), jest to serwer easy/meadium - expic się łatwo jakoś do 120 poziomu, później trochę ciężej, max lvl to 210 z czego 200 to lvl cap ostatni który coś daje, pozostałe 10 są tylko dla chętnych do bicia xD  Zarobić nie jest niby trudno, jest sporo sposobów na to, ale żeby skompletować wszystkie questy i eq to trzeba się sporo napracować ( a dużo questów daje stałe bonusy więc warto je robić). Podstawowe eq zrobisz w miarę łatwo, ale na coś więcej trzeba się wysilić. Więc nie jest tak jak w przypadku innych easy/medium serwerów że po 2-3 tygodniach nie masz już co robić. Do tego wszystko stabilne, robione przez ich własnych techników i grafika i administracja też wydaje mi się po tym czasie co gram w porządku. Eventy również ciekawe, autorskie. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.. Przekonałeś mnie tą jedną odpowiedzią :D Temat można zamknąć, do zobaczenia w grze, Vespria :)

Dawniej WhiteSTAR1906 ;)

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...