Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest roznica miedzy serwerami na tym hostingu O_o ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Zastanawiam się jaka jest różnica na hostingu pukawka między serwerem   "BEZ LIMITU"   a "PRO BLS"

Czemu PRO BLS jest drozszy ?                 a BEZ LIMITu kosztuje tylko 24zl ? 

Jak cos co jest bez limitu może być tańsze od tego co jest z limitem ? I to az o 200zl

mine.png

ie068n.jpg
Opublikowano

Oferta bez limitu nie jest bez limitu, ponieważ są to współdzielone zasoby pozyskiwane przez inne serwery. Dodatkowo jak nie przekroczysz wstępnego limitu, np. 8 GB to Ci nie przypiszą dwa razy więcej. 

Polecam stworzyć własny serwer bądź zakupić, niż wydawać pieniądze na hostingach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam zakupić zwykłego VPS, a nie bawić się w pukawke bowiem ostatnio ten hosting spadł mocno z wydajnością. "Bez limitu" to chwyt marketingowy.

Opublikowano

Jest właśnie tak jak piszą przedmówcy. Chciałem sprawdzić jak to wygląda na serwerze 30 slotowym

1. z 10 wymagającymi pluginami zoptymalizowanymi 
  2. 15 graczami na serwerze
  3. graniu w jednym miejscu 
  4. na w/w parametrach

serwer był całkowicie bezużyteczny.. Lagi przy stawianiu bloków czy też kopaniu nie były jakieś ogromne crashujące serwere jednak stawały się bardzo irytującymi elementami gry. 

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano

Nie polecam hostingów. Mase razy sie zawiodłem. Raz że coś ci blokują. Ostatnio mi powiedzieli że nie mają drugiego portu, przez to nie mogę założyć itemshopu ani dodać mojego serwera do listy serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...