Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję zespołu +18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Marcin. Poszukuję zespołu (ogólnie) do poważnego projektu, wiek minimum 18 lat (przymknę oko na tych co zostało im kilka miesięcy do pełnoletności)

Kontakt w wiadomości prywatnej bezpośrednio na forum bądź na skype : Marcin Kołodziejski (MXewart)

Moim projektem jest serwer zawsze na najnowszej wersji gry. Tworzę o tematyce Survival, Towny (lepsze niż standardowe gildie), RPG, Creative (Oddzielone od reszty, specjalna mapa z działkami PlotSquared) FreeBuild oraz dużo gier typu Survival Games, KitPvP, Sky Wars, Paintball itp, dużo można wymieniać na bieżąco będą dodawane różne gierki/areny. Rozbudowana ekonomia, oraz własna fabuła gry zatrzyma każdego gracza na naszym serwerze. Moim mocnym atutem na samym pojawieniu się na spawnie są budowlę, dlatego chciałbym abyś wszedł/wszedła na serwer i zobaczył/zobaczyłą ,,wstęp ogromnego miasta'' które powoli powstaje.

Na początku będziemy dysponować 16 GB ramu oraz 20 GB dysku SSD który i tak wiem, że do limitu przez długi czas nie dojdziemy. W dalekich planach chce zakupić własną maszynę, gdzie wszystkie pliki z serwera będą przechowywane u mnie domu, wtedy mogę mieć każdy serwer do gry na tej maszynie.

Projekt który tworzę nie jest na kilka miesięcy, gdzie pare dzieci z podstawówki uzbierało pieniędzy z kieszonkowego i mają maks. 20 slotów bo na tyle ich ram pozwoli i mają kilka pluginów których nawet nie potrafią skonfigurować.

Kilka lat już siedzę w środowisku minecrafta, wiem co i jak, potrafię wiele rzeczy, dlatego myślę, że dobrze, że trafiłeś/trafiłaś na mnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć, szczerze powiem, że jeżeli ktoś ma 18 lat, to nie którzy już w tym wieku pracują.

Nie rozumiem, dlaczego nie chcesz dodać do ekipy osoby które mają około 16/17 lat i maja więcej czasu no chyba, że chcesz żeby każdy miał z tobą jakaś umowę lecz w ta wątpię moja opinia jest taka, że w sumie nic nie oferujesz dla kogoś kto będzie marnować czas lub poświęcać nad twoimi projektami.

Pozdrawiam, DrejkBR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...