Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TeamSpeak] мαтι™.

мαтι™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 O Mnie

Moje imię to Mateusz, rocznikowo 19 lat pracuje w firmie budowalnej, trenuję pikę nożną, lubię bawić się Teamspeak'ami a także w wolnym czasie lubię pójść se na basen popływać.

Dlaczego Kidmod?

Ową funkcję chciałbym objąć, ponieważ interesuję się teamspeak'iem i z chęcią pomogę innym użytkownikom a zauważyłem, że aktywność moderatorów w tym dziale jest znikoma, dlatego też mówię czemu nie, warto spróbować. 

Umiejętności

Jeśli chodzi o edycje, instalacje,boty, jakieś tam uprawnienia i całą resztę to powiem że to potrafię a nawet o wiele więcej a także mam zamiar uczyć się programować w php5.

Doświadczenie

Co do mojego doświadczenia, moja przygoda z adminowaniem na teamspeak'u zaczęła się jakoś w 2012 roku był to bodajże grudzień, wtedy wraz z kolegą otworzylismy serwer publiczny który się rozkręcił ale musielismy go zamknąć ponieważ nie mielismy srodków na dalszą opłate licencji. I jak widać ciągnie się to do dziś, dobre 4 latka znajomości z tym komunikatorem głosowym. Oczywiście od tamtego czasu nadal interesuje się teamspeakiem i rozwijam swoją wiedzę.   xD 

Aktywność

Staram się odpowiadać na każde tematy i pomagać innym rozwiązać problem.

Jeśli chodzi o czas spędzany na forum, to nawet do 7h dziennie, praktycznie cały czas jestem dostępny!   :D

owner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...